Cemal wil de koeien weg hebben uit Utopia

Cemal wil de koeien weg hebben uit Utopia

We blikken zoals je gewend bent weer even terug op afgelopen avond. Zo vond er een discussie plaats over de dieren. En als het aan Cemal ligt wil hij de koeien gewoon weg uit Utopia hebben…

Het begon allemaal toen Klaver losgebroken was. Hij stond ineens in de loods. Ruud zorgde ervoor dat Klaver en de andere koe snel weer naar het weiland gebracht werd. Echter is de vloer van de loods wel besmeurd met modder. En Cemal is er helemaal klaar mee. Hij besloot zijn frustraties met Cees te delen. We kunnen beter die dieren, koeien gewoon weg doen hier begint hij. Cees bekijkt de vieze hoefsporen die de koeien hebben achtergelaten op de vloer. Dan is het probleem opgelost vervolgd  Cemal. Ook vindt hij dat Ruud de beesten niet los rond moet laten lopen. Ze moeten gewoon in het weiland blijven. Ja reageert Cees, brengt hem dat maar eens aan zijn verstand. Daarna gaat Cees naar Victoria om haar op de hoogte te brengen van het dieren voorval. Het is ook nog eens gevaarlijk ook aldus Cees. Je kan zo uitglijden op die viezigheid. En daarmee bedoel ik de koeien zelf. Die vloer is veel te glad voegt hij eraan toe. Victoria vindt dat de koeien niet in een huis horen. En Cemal voegt zich bij het gesprek. Hij laat weten helemaal klaar te zijn met de koeien. Vorige week was het ook al. Liever heb ik ze ook gewoon weg hier, helemaal. Eerst dat andere gezeik, toen dat weer, nu dit weer. Maar Ruud luistert toch niet. Kan je maar beter iemand er hard op terugpakken. Victoria wil dan iets zeggen maar Cemal praat boos door. Heel het terrein is vert*eft! Overal liggen er stenen los, lantarenpaaltjes die los liggen, overal ligt schijt en hij ruimt het zelf ook niet op! hij doet helemaal niks! Ik mag Ruud maar van die koeien wordt ik chagrijnig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Druif at 10:34

  Wat dacht je van een weide met deugdelijk hek en sluiting ! Jullie doen geen reet behalve klagen . En Ruud er op aanspreken niet goed dan kwaadschiks !
  Het ligt niet aan die koeien maar aan jullie zelf , of gaan we beesten dumpen net als in de vakantie als we ze zat zijn!!!

 2. maria at 09:19

  En wij worden jou op dit moment zat cemal.Je hebt Ivan toch ook het een en ander beloofd? Daar zie ik je ook niet mee bezig! Geen model meer dan wel weer en nu ook nog verkoper worden? Volgens mij weet camel niet wat hij wil. Maar dat hij niet goed in zijn vel zit is wel te zien en te merken. En hoe dat toch komen???? Hij moet eens een eigen mening hebben en ruggegraad tonen. Maar ondanks is alles is hij wel een lieven jongen, maar….een ander verpest het op dit moment een beetje!

 3. Wil at 09:12

  Groot gelijk Cemal,
  Ruud doet geen flikker, laat alles aan andere over, en gatver die beesten in huis,
  Idd ze trappen alles stuk
  Maar Wie zegt het tegen ruud??????? Durven ze dat nu echt niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *