Afgelopen avond is het atelier geopend

Afgelopen avond is het atelier geopend

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want naast Cemal die het helemaal gehad heeft met de koeien vond er nog de opening plaats van het atelier. Het atelier van Bas en Do… Het atelier waar verschillende meubels en andere kunst voorwerpen gemaakt zullen worden werd officieel geopend.  Iedereen was compleet in dresscode. Zo zagen we Cees met een gek sjaaltje, Cemal met een grote moderne bril, Romy in een rode jurk en Bas in spencer. Bas roept uiteindelijk iedereen bijeen, allemaal verzamelen bij het atelier horen we hem zeggen. Als iedereen er is biedt Bas iedereen een cocktail aan en volgt er uiteraard een kleine speech. De BV wordt bedankt maar ook de mensen die materialen hebben geregeld. Dan wordt er geproost en vanaf nu is het atelier officieel geopend, we zijn benieuwd wat voor moois dat allemaal op gaat leveren! Mocht er nog een video van de opening verschijnen zullen we deze in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willy at 10:45

    Ik hoop dat ze dit door zetten, maar ik denk het niet, ze zijn dat verven enz zo zat
    Potten bakken zie je ze ook bijna niet meer doen, ze hadden toch zoveel aanvragen voor urnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *