De groep moet op scherp worden gezet volgens Gina en Cees

De groep moet op scherp worden gezet volgens Gina en Cees

Morgen staat de Utopia markt op het programma en daarom liet Cees zich vandaag alvast even bij knippen door Gina. Terwijl Gina aan de slag ging met Cees zijn kapsel ging het gesprek al snel over het leven in de loods.

En mat name wordt er over de markt gesproken en de problemen die dat met zich mee brachten. Zo laat Gina aan Cees weten dat er in de toekomst net zoals vroeger door iedereen wordt schoongemaakt. En dat moet volgens haar vanavond gebeuren. Of de rest dat nou leuk vindt of niet. Cees is het daar ook mee eens en begint over Rob. Hij heeft zich gisteren nogal aan zijn mede bewoner geergerd. Dit kwam volgens Cees omdat hij op zijn bed lag te slapen, overdag. We moeten naar allemaal kijken en niet naar één iemand antwoordt Gina hierop en Cees moet haar hier gelijk in geven. Maar goed, morgen weer knallen gaat Cees verder. Dat is zo, reageert Gina. Maar voor de volgende markt moet er veel veranderen. De groep moet weer op scherp worden gezet volgens de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *