Ramona vindt Ruud wel spang

Ramona vindt Ruud wel spang

Ramona heeft eerder al laten blijken dat ze Ruud wel mooi vind. En dan in het bijzonder zijn lichaam. Samen met Rowena is ze bezig met het bedrukken van t-shirts voor de merchandise. Het duurt niet lang voordat Ruud weer ter sprake komt.

Want ook Rowena weet over de gevoelens van Ramona en vraagt daarom  of het niet eens tijd is om open en eerlijk richting Ruud te zijn. Dat ik hem een lekker ding vind? Dat weet hij toch al? reageert Ramona. Jessie die ook bij de dames staat heeft een beter idee. Je moet gewoon tegen Ruud zeggen dat ze om 20:00 uur wacht in de suite en wel ziet wat er gebeurt. Ramona lacht, zo gaat dat niet voegt ze eraan toe. Zo heb je het nog nooit geprobeerd vervolgd antwoordt Jessie maar misschien gaat het zo wel. Ramona denkt van niet, het lijkt haar sterk. Maar ik zeg het je eerlijk, Ruud is echt super spang. Eerlijk is eerlijk. Rowena maakt dankbaar gebruik van het gesprek wat zich afspeelt en probeert Ramona gek te krijgen door te zeggen dat Ruud op een bepaalde manier naar haar kijkt. Maar denkt Ruud ook zo over Ramona?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *