Rob heeft genoeg van Jessie

Rob heeft genoeg van Jessie

Er wordt druk gewerkt voor de Utopia markt die morgen plaats zal vinden. En de organisatie hiervoor is niet bepaald vlekkeloos verlopen. Jessie probeert er nog alles aan te doen om dit beter te krijgen. Hij is aan het inventariseren wat de volgende keer beter kan. Zo sprak hij Rob aan en dat kon hij niet zo waarderen. Jessie sprak hem aan over de felle friet discussie van gisteren. De problemen zijn nu volgens Rob nu opgelost en de friet wordt gewoon zoals altijd gemaakt. Jessie is blij dat te vernemen maar wil wel dat het de volgende keer duidelijk wordt hoe de friet gemaakt moet worden. Niet veel later spreek Rob Victoria aan. Hij laat weten helemaal klaar te zijn met Jessie en zijn map. Ik trek het niet als iemand met een lijstje achter mij aankomt voegt hij eraan toe. Wat komt hij kijken, snotneus! Hij heeft nog geen dubbeltje binnengebracht of een markt georganiseerd gaat hij geïrriteerd verder. Victoria adviseert Rob het even te laten zoals het nu is. Iedereen werkt immers hard en dat is veel belangrijker. Zal de bom binnenkort barsten tussen Rob en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *