Het kleine avond centraal van 28 mei

Het kleine avond centraal van 28 mei

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om wat te bespreken. Tijd om weer in centraal te gaan dus. Dit keer wordt de Utopia markt die morgen op het programma staat besproken.

Jessie opent het centraal en vertelt dat hij naar de afgelopen markten gekeken heeft om zo de toekomstige omzet te kunnen bereiken. Gemiddeld inclusief het kaartje besteden gasten 9,43 euro per persoon per bezoek. Als morgen alles goed loopt en er goede omzet behaald wordt krijgt iedereen dertig euro zakgeld. Ramona vraagt vervolgens aan Jessie of ze zelf het geld mag tellen nadat de markt is afgelopen. Jessie reageert dat ze gewoon met de groep in de kluis kan natellen, om op die manier mis tellingen te voorkomen. Ook het fotografie bakje zal worden meegeteld in de kluis. Gina begint dan over stichting haarwensen ze vraagt zich af hoe de veiling voor hiervan zal gaan. Een keer per shift gaan er spullen geveild worden, alleen merkt Ramona opdat Gert-Jan het beste de veiling kan gaan doen, omdat hij goed is in entertainment. Er is alleen één probleem, Gert-Jan staat in de Luifel, maar Ruud geeft aan dit ook graag te doen. Gert-Jan wil het liefste in de Luifel staan en geeft aan dat Ruud het mag doen. Rob oppert dat Gina het moet doen, aangezien het haar doel is en ze er al zo lang mee bezig is. Gina voelt zich echter niet zo comfortabel bij het idee omdat ze aangeeft blij te zijn met iedere euro die ze ophaalt voor Stichting Haarwens. Ramona begint dan over het feit dat ze altijd iemand naast zich moet hebben. Dit omdat ze meerdere taken heeft. Victoria geeft aan dat ze Tante Anne de merchandise goed in de gaten zal laten houden, zodat Ramona zich kan focussen op de visagie. En daarmee eindigt het korte centraal. Hoe zal de markt van morgen verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *