Romy voelt geen liefde meer voor Cemal

Romy voelt geen liefde meer voor Cemal

Romy en Ramona hebben een gesprek gehad over Cemal. De twee zijn sinds kort weer bij elkaar maar Romy lijkt toch aan haar vriendje Cemal te twijfelen.

Romy vertelt aan Ramona dat ze geen liefde meer voelt voor Cemal. Terwijl we dat in het begin gewoon waren benadrukt ze. Ik zie het ook gewoon antwoordt Ramona. Het is gewoon weg… Romy vertelt vervolgens dat zij denkt dat haar liefde voor Cemal weer terug groeit en dit heeft zij ook tegen hem gezegd. En wat zegt Cemal dan vraagt Ramona nieuwsgierig. Dan is hij ook weer helemaal blij na zo’n gesprek antwoord Romy. Blijf wel altijd eerlijk tegenover elkaar benadrukt Ramona. Als het niet werkt, dan werkt het niet voegt ze eraan toe. Romy zegt dat dat precies het probleem is. Ik wil dat het werkt. En dat wil hij ook. Dat wordt nu alleen een beetje lastig vervolgd ze. Ik laat hem maar even met rust, ik wil niet als een huppelend hondje achter hem aanlopen. Cemal twijfelt ook en hij is ook nog aan het landen. Ramona is op haar beurt benieuwd wat ze met landen bedoeld. Hij is al langer in Utopia dan Romy. Romy wil antwoorden, maar de dames worden onderbroken door een schreeuw vanuit de loods, het eten is klaar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. maria at 10:29

  Dat Romy geen liefde meer voelt voor camel kunnen we wel zien en hebben in gesprekken wel gehoord van haar. Maar zag nu alweer dat ze als een loopse hond achter hem aan loopt en houd hem weer voor de gek. Ze is weer niet eerlijk tegen hem. Ramona heeft zo duidelijk gezegd ….wees dan eerlijk tegen camel. Maar doet Romy dat ook?….NEEN…..

 2. Martje at 10:23

  Romy liegt tegen Cemal en tegen zichzelf. Als Cemal vraagt of ze wel eerlijk is zegt ze: ja echt ik hou heel veel van jou, maak je niet druk. Zo gemeen. Dat meisje heeft nog veel te leren.

  • Willie at 11:38

   Idd dit is heel gemeen van haar, maar evengoed gaat ze s avonds naar cemal om te vragen hoe t gaat, maar ja hoor de remmen gaan weer los
   Ik zou zeggen…….zoek het lekker uit, zijn 2 mensen zonder ruggegraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *