Een spannende dag, wel of geen dictatuur in Utopia?

Een spannende dag, wel of geen dictatuur in Utopia?

Vandaag is het een spannende dag want vandaag wordt er bekend gemaakt of er wel of geen dictatuur in Utopia komt. Het referendum loopt nog heel even, er kan dus nog gestemd worden. En later vandaag krijgen de bewoners definitief antwoord. Wel of geen dictatuur in Utopia? De spanning is deze morgen bij sommige bewoners wel te merken. Zo ziet Victoria een verandering van het groepsproces ontstaan. En Jessie is er een van die er erg druk mee bezig is. Volgens Victoria is hij bezig met de groepsdynamiek en ze kan niets anders dan toegeven dat zij het fijn vindt dat hij er zo serieus mee bezig is. Het is volgens haar dan ook een stap vooruit. En Jessie is deze morgen ook al flink bezig, zijn speech heeft hij al voorbereid. Wel verklapt Jessie alvast dat hij Victoria een belangrijke rol wil geven. Ze is volgens hem van groots belang voor het groepsproces. Moet hij alleen nog even dictator zien te worden… Als het referendum er tenminste doorheen komt! Wat denk jij komt er een dictatuur in Utopia? En wie wordt de mogelijke dictator? Wij houden ontwikkelingen natuurlijk in de gaten en zodra er meer nieuws is kun je dat hier op de website allemaal terug lezen. Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *