Ga jij op safari met Ruud?

Ga jij op safari met Ruud?

Ruud is alweer enige tijd in Utopia. En zoals velen wel weten is hij gek op dieren. Daarom heeft hij iets verzonnen. Hij wil zich namelijk volledig inzetten voor het dierenfonds. Deze moet zelfstandig worden om op die manier de dieren goede (extra) verzorging te bieden. Daarom heeft Ruud iets voor de bezoekers van Utopia bedacht. Hij zal wekelijks een safari organiseren. De safari houdt in dat je een rondleiding krijgt langs alle dieren en uiteraard mag het koe knuffelen niet ontbreken. Een kaartje kost 10 euro en iedereen mag langskomen vanaf 13 jaar. Mocht deze safari aanslaan komen er naar alle waarschijnlijkheid nog meer dieren in Utopia wonen. Vindt jij het een goed idee van de grote dierenvriend? Bestel dan hier je kaartjes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *