Gina zit er doorheen, ze mist thuis enorm

Gina zit er doorheen, ze mist thuis enorm

Gina zit er helemaal doorheen, ze mist thuis enorm. Dit werd duidelijk toen Victoria het gesprek met haar aan ging.

Gina was op de vide haar make-up aan het doen. Niet veel later kwam Victoria binnen lopen. Allereerst ging het gesprek over de fotoshoot die Gina krijgt omdat ze een nieuw kapsel heeft. Maar dan ziet Victoria iets aan Gina. Haar gezicht is nogal bedroefd en vraagt dan ook of het wel gaat. Gina gaat ondertussen door met haar make-up. Met mij? Goed antwoordt Gina stug. Victoria reageert dat ze wel eerlijk moet zijn. Gina benadrukt dat ze zich nu aan het opmaken is en Victoria antwoordt dat ze daarom dus niet wil huilen. Ik wil gewoon niet praten zegt Gina wat kortaf. Heb jij dat ding op je bed gelegd? vraagt Victoria terwijl ze naar de kaart en de bloem wijst die op het kussen van Gina liggen. Gina kijkt  verbaasd en gaat op bed zitten. En  maakt de kaart open. ‘Wanneer heb je dit gedaan? vraagt Gina aan Victoria. Victoria antwoordt  dat ze het niet is geweest. Ik denk dat Rowena het heeft gedaan want die liep net weg voegt ze eraan toe. Gina leest de kaart en haar tranen beginnen niet veel later over haar wangen te lopen. Victoria komt vervolgens naast haar zitten om haar te troosten. Ik mis gewoon thuis snikt Gina snikkend. En besluit daarna in de armen van Victoria er toch maar alles uit te gooien…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Misslove at 16:20

    Gina is een heerlijk mens. Al vanaf dag 1 vind ik haar zo leuk. Volhouden Gina! Je bent geweldig. Hopelijk zit je nog heel lang in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *