Ruud haalt een grapje met Cees uit

Ruud haalt een grapje met Cees uit

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia, een rustige dag wel te verstaan. Dat is dan ook de rede dat we nog niet eerder wat Utopia nieuws hebben omschreven… Ruud haalde afgelopen avond nog een grapje uit wat we kort zullen omschrijven en met een filmpje. Ook laten we je even weten wat er momenteel in Utopia gebeurd en komen uiteraard later terug met meer nieuws!

Cees lag gisteren even op bed een tukkie te doen. En Ruud had even niet te doen en besloot een grapje met Cees uit te halen. Cees lag namelijk op een bepaalde manier te slapen die de grap helemaal compleet zou maken. Doe een roos in zijn hand lacht Rowena terwijl ze Ruud aankijkt. Ruud pakt vervolgens een roos die Mark eerder rond strooide toen hij Utopia overvloog en loopt weer naar slapende Cees. Vervolgens legt hij de roos in zijn handen. Gert-Jan komt erbij staan en schiet in de lag. Het duurt niet veel langer voordat Cees wakker schrikt. He? Wat zegt hij verbaasd tegen zijn mede bewoners. Het was alsof je dood bent lacht Gert-Jan terwijl Cees verbaasd kijkt. Daarna ziet hij de roos en kan er toch wel om lachen. Bekijk het nog maar eens in onderstaande video.

Wat gebeurd er momenteel in Utopia?

Do, Romy en Karin zitten op de schommelbank te praten, genietend van het zonnetje. Ruud en Rowena zijn in de stal aan het werk, het kippenhok wordt schoongemaakt. Cees klaagt bij Rob over troep die bepaalde bewoners achterlaten. Hij heeft alle zooi van kleding in een krat gedaan om uit te zoeken. Rob gaat maar weer verder met de afwas. Cees maakt ondertussen foto’s van alle troep in de loods… Bas gaat de eendjes voeren. Kortom het is rustig, uiteraard komen we later bij je terug. Wil je niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Bardy247 at 15:22

      Ik ben het met je eens.
      Ik vind dat onder het mom van een grapje er ontzettend gepest wordt binnen Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *