Victoria en Rob dragen de marktcommissie over

Victoria en Rob dragen de marktcommissie over

Zoals bekend stoppen Rob en Victoria met de markt. Ze dragen de marktcommissie over aan een aantal andere bewoners. Dit zijn Jessie, Ramona, Bas, Cees en Do. Hier lees je wat er allemaal besproken is tijdens de overdracht.

Op de banken vond de overdracht plaats. Victoria opent de bespreking en overhandigt iedereen een document met informatie. Ik maak het overzicht van de verantwoordelijkheden die erbij horen vertelt ze erbij. Ramona wil graag weten wat hun functies zijn voordat zij het document overhandigd krijgt. Wat voor taken hebben jullie? Jullie zijn met zijn tweeën voegt ze eraan toe. Wij hebben allebei controle over de markt en de rest wat erbij komt kijken, dat is eigen initiatief zegt Rob doelend op het feit dat Do eerder ook ooit in de marktcommissie zat.Victoria neemt het woord weer over. Ik deed het mailverkeer en Rob deed de praktische afhandeling met de standhouders. Rob heeft daar nog een aanvulling bij. Het trucje wat wij heel goed onder de knie hebben, is dat wij elkaar altijd alles vertelden benadrukt hij. En wat ook belangrijk is is dat je standhouders goed selecteert. Niet dat je producten dubbel krijgt. We kunnen bijvoorbeeld twee poffertjes kramen hebben, maar daar hebben zij niks aan. Daarom ga je een keer per week met elkaar zitten, en dat bespreken. Qua zakelijk bespreken, moet je wel heel direct zijn. Sommige mensen vinden dat lastig, zo direct dingen aankaarten. Daarom denk ik dat jij daar de juiste persoon voor bent Jessie voegt hij eraan toe. Jessie reageert dat hij dit graag wil doen, het past ook goed bij mijn rol als president voegt hij eraan toe. Ramona begint daarna over de markt, ze wil het anders gaan doen. Ik wil er voor zorgen dat we een andere markt krijgen benadrukt ze. Dat we gaan kijken naar wat voor doelgroep wij nu graag binnen willen halen. Want ik ga de marktcommissie in, omdat ik het anders in wil gaan vullen. Dat betekent dat er misschien minder standjes komen, of andere standjes, of misschien moet het wel een hele grote show worden. Als ik er dus in stap, dan wil ik daar vrijheid in hebben. Rob lacht, denk wel aan de kosten he.Want wij hebben weinig investeringen in de markt, daarom maken wij zoveel winst. Ramona antwoordt dat ze geen investeringen wil doen buiten de loods. Ik gebruik ons als bewoners, dus er komen geen extra kosten bij kijken. Oke zegt Victoria dan, maar wie wordt dan de hoofdverantwoordelijke? Dat moeten we namelijk wel weten. Jessie laat weten dat hij zichzelf de meest aangewezen persoon vindt. En dan met name de zakelijke kant. Ik doe de administratie en facturatie wel. En jij wilde de aankleding doen toch Ramona? Ramona antwoordt dat zij inderdaad het thema wil bepalen en de aankleding voor haar rekening wil nemen. Bas slaakt een zucht, hij zit in middels al een tijdje te wachten. Mooi! Dan moeten jullie nu wel officieel geïnstalleerd worden als marktcommissie en een eed afleggen grapt Bas. Victoria lacht en zegt tegen Jessie en Ramona dat ze moeten opstaan. Nadat ze de handen op elkaar hebben gelegd, hebben beloofd hun hart en ziel in de markt te steken, krijgen ze de overdracht overhandigd. Vanaf dit moment zijn Jessie en Ramona eindverantwoordelijke voor de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Elly at 06:50

  Goh…. wat zijn Victoria en Rob toch goed…. bah…vol van zichzelf. En nu hopen ze dat de nieuwe groep hun bek gaan. Dan kunnen zij zichzelf op de borst slaan…. bah…. ik roep iedereen op om van de volgende markt een succes te maken….

 2. RUUD at 22:59

  Wat voor toegevoegde warde heeft Rob eigenlijk in Utopia ,
  Ja hij is de grootste afnemer van alcohol daar.
  DAAROM STOP HIJ MET DE MARKT
  dan kan hij nog meer gaan drinken/

  ROB ga a.u.b. weg dat hebben we al een keertje gezegd toen we daar waren.

 3. Bardy247 at 22:23

  “we gaan kijken naar wat voor doelgroep wij nu graag binnen willen halen”
  Laten ze eerst eens gaan kijken hoe ze meer bezoekers binnen kunnen krijgen voordat ze gaan selecteren. Voor een programma waar zoveel mensen naar kijken komen in verhouding heel weinig bezoekers. De “evenementen” die ze organiseren zou in principe elk ervan stijf uitverkocht moeten zijn, maar het is telkens sukkelen. Ik ben van mening dat ze al heel erg lang de benodigde gunfactor kwijt zijn.
  Het wordt tijd dat ze eens goed gaan navelstaren en gaan kijken wat er mis gaat en hoe ze eraan kunnen werken dat het gaat lopen, anders zal het programma het einde van het jaar niet halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *