Is Do niet te vertrouwen?

Is Do niet te vertrouwen?

De Utopia markt van gisteren verliep redelijk goed. Daarna was er zoals we al omschreven enige onenigheid over foto’s en de verhoging van de entreekaartjes. Ook Rob is nu uit de marktcommissie gestapt maar Ramona neemt deze taak nu over. Echter twijfelen een aantal bewoners nu aan Do. Is ze wel te vertrouwen?

Victoria en Ramona vertrouwen Do namelijk niet. Do heeft namelijk laten doorschemeren dat zij nooit echt betrokken werd bij de marktcommissie. Dit terwijl Victoria juist vindt dat zij nooit initiatief heeft getoond. Toen de twee Do hiermee confronteerden, verklaarde Do dat dit niet haar woorden waren maar wel zo heeft beleefd. Binnen wordt de confrontatie nog eens besproken. Wie is hier te vertrouwen en wie niet vraagt Ramona vervolgens. Victoria antwoordt dat het helder is voor haar. Ik vertrouw die meid niet. Stel Bas gaat ooit weg dan is zij ook direct weg. Ook is haar iets opgevallen. Ze mediteert regelmatig voor het slapen gaan en heeft iets opgemerkt. En deelt dit aan Ramona. Ik ging mediteren en daarna slapen, en terwijl ik bezig was zag ik drie mensen. Ik zag Romy en Cemal, op dezelfde avond waarop Cemal zich niet goed voelde. Verder zag ik ook Do voorbij komen, maar ik snapte niet waarom. Nu gelukkig wel. De twee geven elkaar een knuffel en gaan daarna naar de marktvergadering waar Do al zit te wachten. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Merel at 15:28

  Tjee zeg Willy dat is mijn/gevoel en inzicht dat ik nu heb over die Heks Victoria!!
  Een zéér gevaarlijke vrouw is die Vic.
  Speelt iedereen tegen elkaar uit om haar gelijk te halen zodat ze op een voetstuk gezet kan worden!
  Ik zeg net zoals in de middeleeuwen, heksen op de brandstapel!!

 2. Willie at 14:48

  Jullie slaan de plank op zn kop
  Do is niets zonder Bas, als Bas ja zegt zal Do geen nee zeggen
  En idd niet te vertrouwen, ze draait alles zo dat het in haar voordeel is,
  Let maar goed op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *