Gabriëlle verlaat Utopia definitief

Gabriëlle verlaat Utopia definitief

Gabriëlle gaat vandaag Utopia verlaten. Maar voordat ze echt weg gaat wil Cees nog iets kwijt namens de groep. Hij heeft haar eigenschappen beschreven aan de hand van de letters van haar naam:

G – Gracieus, gezellig en soms grillig

A – Assertief, aangenaam en aantrekkelijk

B – Belangstellend, altijd bezig en bescheiden

R – Ruimdenkend, relaxed en altijd respectvol

I – Ijverig, imponerend en intelligent

E – Eerlijk, eigenzinnig, expressief, en goed empatisch vermogen

L – Lawaaierig en levenslustig

L – Loyaal, leergierig, lef en heel veel liefde

E – Evenwichtig, elegant en vooral enthousiast

‘Je bent ooit de eerste geweest die mij een knuffel heeft gegeven en ook gisterenavond de laatste gaat Cees daarna verder. Ik ben ook nog even bij je in bed gekropen en heb nog even mogen genieten van je boobies grapt Hij. Ook zegt hij dat de bewoners haar zullen missen als stabiele factor binnen de loods. Daarna is het tijd voor Gabriëlle om de loods te verlaten. Ze loopt naar de Gabsietaxi waar al haar spullen in liggen. Vervolgens loopt ze achter de Gabsietaxi naar de poort. Voor de poort wordt er nog een groepsfoto gemaakt. De bewoners beginnen “Daar gaat ze” te zingen en iedereen begint daarna lachen. Bij de poort vraagt Gabriëlle de bewoners het kort te houden omdat ze anders emotioneel wordt. Denk aan de oudere people grapt ze terwijl ze Jessie knuffelt en op de achtergrond schieten Cees en Karin in de lach. ‘Heel veel liefde en succes schatje de bijna oud Utopia bewoner tegen Victoria. Wanneer ze Benjamin omhelst schiet ze toch vol. Let je op de kids? zegt ze in tranen. Wanneer ze Ramona wil knuffelen, lachen ze beide door hun tranen heen. Je make-up, omg! Én mijn witte jas lacht Gabriëlle. Mijn Utopiaanse dochter zegt Cees terwijl hij Gabriëlle knuffelt. Ook al kom je op die bank, val gewoon weer van die bank af zegt ze tegen zijn Cees. Als laatse omhelst ze Rowena. Je mag niet hertrouwen! roept Gabriëlle enthousiast. Nadat Gabriëlle door de poort is gelopen, sluit Rowena de poort. En klimt tegen het hek aan, om een laatste glimp van haar maatje op te vangen. Geen bitches hè, want ik pak je grapt Rowena nog tegen haar en springt dan van het hek af. Het einde van het Utopia avontuur van Gabriëlle zit erop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *