De laatste avond van Gabriëlle in Utopia

De laatste avond van Gabriëlle in Utopia

Gabriëlle heeft eerder al aangekondigd dat ze Utopia zal verlaten. En dat zal vandaag gebeuren omstreeks 12:00 uur. Afgelopen avond was dus de laatste avond voor haar en dat werd uiteraard gevierd. Heel de avond stond eigenlijk in het teken van, hoe kan het ook anders: Gabriëlle. Er werd gefeest met een drankje, gedanst en her en der was er wat emotie te bespeuren. En omdat het mooi weer was speelde het dan ook veel buiten af. Gert-Jan zagen we achter de draaitafel. Regelmatig werd er Beyoncé gedraaid, de favoriet van Gabriëlle. En Cees leek het feestje ook wel leuk te vinden. We zagen hem zelfs een dansje wagen. Wel kreeg hij nog wat tips van mede bewoner Cemal. De bewoners liepen met een brede glimlach door elkaar heen en als het laatste nummer wordt gedraaid komt er één grote groepsknuffel. Op dat moment houdt Gabrielle het ook niet droog. Nadat de muziek is gestopt en het buiten donker is geworden, ploffen alle bewoners in the Lounge om daar nog even verder te kletsen. We komen dus nog terug op het definitieve vertrek van Gabriëlle uit Utopia. Zien we je dan terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *