Cemal wil dat Romy een zwangerschapstest doet

Cemal wil dat Romy een zwangerschapstest doet

Al enige tijd is er het gerucht dat Romy mogelijk zwanger zou kunnen zijn. De twee hebben het de laatste tijd gezellig om het zo maar te omschrijven. Romy voelt zich de laatste tijd niet zo lekker en heeft overgegeven. Één plus één is twee en de gedachten dat ze zwanger zou zijn waren al snel geboren. Cemal besloot afgelopen avond Romy aan te spreken.

Misschien is het beter dat we een zwangerschapstest doen begint Cemal het gesprek met Romy terwijl hij haar even apart neemt. Zodat mensen er doorheen kunnen kijken gaat hij verder. Ik wil hem wel voor je bestellen. Romy antwoordt heel resoluut dat ze daar even over na moet denken. Je hoeft niet bang te zijn benadrukt Cemal. Romy herhaalt dat ze nog eens na moet denken, ik wil mezelf niet moeten bewijzen. Ik heb er zoveel schijt aan wat anderen denken, ik weet zelf wel beter. Ik denk precies hetzelfde antwoordt Cemal. Maar ik maak me wel zorgen geeft hij uiteindelijk toe. Je denkt dat het echt zo is concludeert Romy al snel. Schat het kan niet, ik slik netjes iedere avond de pil. En ik moet één keer overgeven omdat ik niet helemaal lekker ben. En nu moet ik voor anderen een testje gaan doen. Wil je het voor mij dan doen vraagt Cemal vervolgens bijna smekend. Je vertrouwd me blijkbaar niet gaat Romy verder. Maar dat is volgens Cemal niet zo, ik vertrouw je wel maar de pil is niet 100%. Ik slik hem al vanaf mijn 16e antwoordt Romy. Dus je geloofd me niet? En dat vind ik een beetje jammer voegt ze eraan toe. Maar is goed als jij wilt dat ik het graag doe. Cemal laat weten het fijn te vinden, dan is het gezeik tenminste voorbij. Romy gaat kwaad naar binnen en Cemal doet verslag aan Rowena. Weet je wat het is begint hij, die zwangerschap. Mensen zijn nu heel erg oeh oeh wat is er aan de hand?! Zij snapt het niet en is nu een beetje boos. Romy komt ondertussen voorbij gestampt om te roken maar kan haar sigaretten nergens vinden. Ik ga naar huis hoor zo snikt ze als Rowena zegt dat ze het allemaal wel snapt. Ik slik netjes de pil man, ik ben geen mongool snikt Romy aan het einde van het gesprek. Wordt vervolgd?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *