Slecht en goed nieuws voor Cemal

Slecht en goed nieuws voor Cemal

Rowena zit achter de computer. Op dat moment komt er een email binnen, die gericht is aan Cemal. Rowena licht Cemal hierover in.

Rowena is bezig achter de computer en is de emails aan het doornemen. Ze komt dan een email tegen waardoor ze verbaasd is. Ze zegt tegen Gert-Jan dat hij even mee moet kijken en dat Cemal het niet leuk gaat vinden. Gert-Jan gaat bij Rowena staan en leest mij. Rowena begint de email hardop voor te lezen. Daaruit blijkt dat de email afkomstig is van de groep die het vrijgezellenfeest in Utopia wilde houden. Er zijn de laatste tijd veel spanningen geweest omtrent de lapdances van Cemal en daar is de meidengroep niet blij mee. Daardoor hebben ze namelijk besloten om het vrijgezellenfeest niet in Utopia te willen vieren, maar ergens anders. Ze vinden het heel jammer dat het zo moet lopen, maar wensen Cemal wel nog succes met zijn verdere danscarrière. Dat doet hij namelijk erg goed volgens de dames. Rowena wilt het direct aan Cemal vertellen. Ze print daarom de email snel uit en besluit om direct naar Cemal te gaan.

Rowena is bij Cemal aangekomen en zegt dat ze nieuws voor hem heeft. Cemal vraagt gelijk of het om goed of slechts nieuws gaat. Rowena moet helaas vertellen dat het om slecht nieuws gaat. Ze zegt dat het om slecht nieuws gaat omtrent het vrijgezellenfeest. Rowena geeft vervolgens de uitgeprinte email aan Cemal. Hij leest de email aandachtig door. Tot Rowena’s verbazing vindt Cemal het echter helemaal niet zo erg. Hij was namelijk toch al van plan om te stoppen met het geven van de vrijgezellenfeesten. Hij geeft aan dat hij nog slechts 1 of 2 optredens doet. Deze zal hij doen op de opening van Baas Beach. Daarna wilt hij het hoofdstuk afsluiten voor zichzelf. Cemal vindt het eigenlijk wel goed nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *