Hoe staat het met de dictator campagne van Gina?

Hoe staat het met de dictator campagne van Gina?

En we gaan nog even verder over het onderwerp dictatorschap. Gert-Jan besluit er met Gina over te praten, hoe staat het met haar campagne?
Terwijl Gina in de keuken bezig is komt Gert-Jan even praten. Hij is benieuwd of ze helemaal klaar is voor het referendum voor het dictatorschap. Gina zegt dat ze vanavond alles op papier gaat zetten en zichzelf goed gaat voorbereiden. Gert-Jan is benieuwd wat haar plannen precies zijn. Gina legt haar bedoelingen uit, ze wil terug naar hoe Utopia één jaar geleden was. Ik wil eerst dat we samen een groep gaan vormen voordat ik me ga richten op geld of de foundation.  Ik weet uit ervaring, dat tijdens de lockdowns iedereen naar elkaar toe groeit, dus eigelijk wil ik weer een lockdown erin gooien. En dat gelijk na de markt. Dus de computers uit, het gas uit en alle spullen opslaan in de paarse en groene slaapkamer. Iedereen krijgt dan tijd om een kist te vullen met de benodigde spullen en dan gaan we weer buiten koken en dingen samen doen. Hierdoor krijgen we ook geen geforceerde gesprekken, want niemand zit daar op te wachten. Dan slapen we allemaal beneden in de loods voegt ze eraan toe. Gert-Jan luistert aandachtig en knikt maar merkt op dat dat alleen kleine dingetjes zijn. Klopt zegt Gina en vanuit daar wil ik terug naar de foundation en de BV. Ik wil twee sterke mensen naast me hebben waarvan één BV gerelateerd is en één foundation, waardoor er dus een samenhang van alles is. Ik ben niet van mening dat er één leider moet zijn maar wel iemand of meerdere mensen die samen de boel aansturen. Ik wil terug naar waar het allemaal begonnen is, want veel mensen hebben daar geen idee van. Gert-Jan merkt vervolgens op dat ze wel heel de groep mee moet krijgen. Dat kan nog een uitdaging worden voegt hij eraan toe. Gina antwoordt dat ze dat begrijpt maar ik heb er vertrouwen in. Victoria zie ik als mijn grootste concurrent maar tegelijkertijd vind ik het ook goed als zij het aan zou sturen. Verder ben ik niet bezig met het halen van stemmen benadrukt ze. Ik vertel gewoon mijn verhaal en vanuit daar zie ik wel wie het met mij eens is of niet. Hoe vindt jij het plan van Gina?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Druif at 15:04

  Inderdaad beter gina , die werkt niet alleen met haar mond maar ook met haar handen . Ze is volwassen geworden als je haar zo ziet . Wel jammer als ze later met mark verder gaat , niet zo’n lekker ventje. Maar ja dAt gaat ze misschien nog inzien . Hij heeft er een grote rotzooi van gemaakt en laat het anderen opknappen .

 2. anneke at 14:38

  Had dit ook gebeurd als Ivan er nog in was denk het niet
  Rob en Victoria hebben gewacht dat hij weg ging en toen Gert Jan en Jessie binnen kwamen begon de ellende .
  En het woord dictator kan dat niet vervangen worden door een leider, dictator doet me denken aan een ander land.
  Hier is dat niet nodig als ze beter met elkaar samen werkte ,en drank een een maand lang niet gebruikt mag worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *