Jessie probeert Ruud over te halen op hem te stemmen

Jessie probeert Ruud over te halen op hem te stemmen

Het dictatorschap wordt ook vandaag weer veel besproken. Zo probeert Jessie bij Ruud een stem los te krijgen en legt uit wat hij precies van plan is.

Buiten gaat Jessie dan ook het gesprek met hem aan. Als hij hem gevonden heeft begint hij over het dictatorschap. Hij vraagt aan Ruud of hij van plan is om te stemmen en hij vertelt wat over zichzelf. Ik ben altijd ondernemer geweest en ik ben geen leider die iedereen vertelt wat hij of zij moet doen om vervolgens op mijn reet te gaan zitten. Ik werk zelf keihard, alleen wil ik bij sommige dingen wel bepalen wat ermee gebeurt. Ik zie sancties niet in de vorm van financiële sancties, maar in de vorm van persoonlijke sancties. Als jij dus de groep laat vallen dan pak ik niet je zakgeld af, maar dan laten wij als groep jou vallen. Ik ga je dan niet meer meehelpen en zo voegt hij eraan toe. Ruud luistert aandachtig en Jessie vervolgd haar verhaal. Dit is een beetje de structuur hoe ik het voor me zie waarbij ik Gert-Jan, Cees en Victoria betrek. Cees wil ik als hoofd facilitaire diensten, want dat is echt zijn ding. En ik wil een situatie creëren waarbij er meer geluisterd wordt naar Cees, want Cees is een slimme man. Alleen wordt hij snel overrompeld. Victoria wil ik op de groepsprocessen, persoonlijke ontwikkelingen en de foundation zetten, omdat ze meer met de foundation wil gaan doen. Persoonlijk vind ik dat iemand die uit de BV wil stappen ook geen dictator kan zijn omdat het uiteindelijk wel om geld draait benadrukt hij. Victoria hield vlak voor je binnen Utopia kwam, gesprekken over je missie en visie en dat is wat zij leuk vindt en daar moeten we haar de ruimte voor geven. Gert-Jan wil ik hebben als hoofd-evenementen gaat hij verder. Dit omdat hij heeft laten zien met Cartopia. Hij heeft als ondernemer in zijn eentje een grandioos evenement neergezet. Samengevat wil ik dus met Gert-Jan, Victoria en Cees de lijnen gaan uitzetten en op donderdag in plaats van het centraal een vergadering voor ons vieren inplannen, omdat niemand meer zin heeft in twee keer in de week een centraal te houden. Daarna vraagt Jessie aan Ruud hoe hij over zijn stem denkt. Ruud geeft toe dat hij nog niet weet op wie hij gaat stemmen. Maar als ik stem dan is dat op jou verzekerd hij. Jessie is blij om dat te horen en gaat daarna op naar de volgende Cemal. Ook met hem gaat hij zijn plannen bespreken. Zal Jessie genoeg stemmen bij elkaar kunnen krijgen zodat hij een mogelijke dictator wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *