Je kunt nu stemmen voor het dictatorschap

Je kunt nu stemmen voor het dictatorschap

Je kunt nu stemmen op het dictatorschap geopperd door Victoria. Het referendum is van start gegaan. Dit omdat de bewoners eigenlijk tegen het idee zijn, er was immers maar één iemand die het idee wel zag zitten. Victoria maakte een dag na haar presentatie gebruik van haar joker om dit te realiseren. Enfin, hier nog wat uitleg zodat je weet hoe je kunt stemmen. Alleen premium paspoorthouders (de betalende streamers) kunnen stemmen.

Wanneer een bewoner een referendum heeft uitgeroepen kan de kijker ja of nee stemmen. Het referendum is zichtbaar in de krant op de officiële website over Utopia. De kijkers met een premium paspoort bepalen vanaf nu of het desbetreffende idee of project uitgevoerd moet worden. De beslissing van de kijker zal bindend zijn. Heb je geen premium paspoort en wil je toch je stem uitbrengen en meebeslissen over de toekomst van Utopia? Een premium paspoort aanmaken kan hier.  Het referendum zal vijf dagen open blijven en op de vijfde dag om 10:00 uur in de ochtend sluiten. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en weten de bewoners of een idee of project zijn door zal gaan. Stemmen kan via onderstaande link. Laat even in een reactie weten waarvoor je gekozen hebt, voor of tegen. We zijn stiekem toch wel een beetje benieuwd!

Stemmen voor het referendum over dictatorschap

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *