Jessie had niet zo veel discussie verwacht

Jessie had niet zo veel discussie verwacht

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en ook vandaag wordt er nog veel gesproken over het nieuwe plan voor de foto’s en Rob die uit de marktcommissie is gestapt.

Sommige vonden het plan van Jessie belachelijk, terwijl andere inwoners waaronder Ramona hem gelijk gaven. Jessie en Ramona spraken vanmorgen over de reacties van gisteren. Nu Rob niet meer in de marktcommissie zit heeft Ramona zijn taak overgenomen.  Jessie reageerde erg positief op haar initiatief, en zij steunt Jessie ondanks de twijfel van andere bewoners. Het belangrijkste is dat jij nu een rol hebt merkt Ramona op. En de twijfel in het bewind moeten bespreken en niet in de groep. Dan geef je mensen de ruimte om tegengas te geven. Jessie hoort het aan, maar wil zich zelf niet boven andere plaatsen voegt ze eraan toe. Jessie knikt en Ramona probeert haar mede bewoner nog verder voor te bereiden. Ik zeg dit als een vriend, ik ga je namelijk ook een keer tegengas geven. Ik had niet verwacht dat dit zo’n grote discussie zou worden geeft Jessie dan toe. Dit is iets vernieuwends, niemand is dit gewend antwoordt Ramona. Dus alles wordt groter gemaakt dan dat het is. Maar ik vind het een goeie oplossing zegt ze geruststellend. Jessie zegt dat hij misschien iets te snel was met zijn nieuwe plan om dit voor te leggen. Maar ik geef zo aan dat het belangrijk is dat het bewind het eens is, over beslissingen voordat we ze voorstellen aan de groep gaat hij verder. En legt daarna zijn plan nog eens uit, als je binnenkomt krijg je een bonnetje voor de foto, mocht je dit niet willen dan krijg je een euro terug. Als je wel op de foto wil, dan word de eerste foto twee euro goedkoper. Dan zijn we ook meteen klaar met het punt dat mensen verplicht zijn om een foto te nemen. Ja reageert Ramona, ik heb je gisteren al vertelt dat ik trots op je ben. Je doet het heel goed. Ik ga nu even een boekje lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 11:57

    Heerlijk voor Rob ……..uit de markt commisie, word je ook moe van en kan minder in de zon Zitten
    Maar lekker naar andere kijken wat ze doen, dat is Rob zn hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *