Jessie is blij met verantwoordelijkheid als dictator

Jessie is blij met verantwoordelijkheid als dictator

Jessie is de dictator van Utopia, na presentaties van de kandidaten kreeg hij de meeste stemmen en mag zich leider van de groep noemen. Jessie is daar vanzelfsprekend erg blij mee en de meeste bewoners zijn ook blij voor hem. Wel geeft Cees hem een waarschuwing, en zegt dat Jessie nu het goede voorbeeld voor de groep moet zijn. En daarbij moet je ook letten op je eigen gedrag, als je snapt wat ik bedoel? gaat hij verder. Jessie reageert dat hij dat dondersgoed begrijpt. Later zien we Jessie ook Gert-Jan zijn campagneleider, bedanken. De helft van mijn presentatie heb ik ook aan jou te danken zegt de dictator tegen hem. Ook denkt Jessie dat de verantwoordelijkheid die hij nu gekregen heeft net het gene was wat hij nodig had. Vindt jij het goed dat Jessie nu de leider van de groep geworden is? Wil je alles nog eens terugkijken? Dat kan via onderstaande video’s:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *