Jessie wordt de dictator van Utopia

Jessie wordt de dictator van Utopia

Na de positieve uitslag van het referendum en de presentaties over dictatorschap van de verkiesbare bewoners is het tijd om te stemmen. Want wie wordt er nou dictator van Utopia en krijgt het voor het zeggen? Tijd voor een stemming!

Iedereen zit weer bij elkaar, de kandidaten voor het dictatorschap staan op een rijtje. En er volgt een applaus. De kandidaten zelf mogen niet stemmen er zullen dus 11 stemmen volgen. Er volgt een kort maar krachtige stemming.  Rowena stemt op Victoria, Ramona stemt op Jessie, Romy stemt op Jessie. Benjamin gaat voor Gina. Jessie heeft nu al twee stemmen, Victoria en Gina staan gelijk met één stem. Op naar de volgende bewoner die zijn stem uitbrengt. Dat is Bas, hij gaat voor Jessie. Do stemt ook op hem. Rob gaat voor Gina en Cemal voor Jessie. Met nog drie stemmen kan het alleen gelijk worden tussen Gina en Jessie. Karin gaat voor Gina, Ruud voor Jessie en als laatste kiest Gert-Jan. Hij gaat voor Cees. Dit houdt dus in dat Jessie de dictator van Utopia wordt. Hij ontvangt felicitaties van zijn mede bewoners. En Jessie weet op zijn beurt niet zo goed hoe hij moet reageren. Maar blij is hij er wel mee.Hij heeft met zes stemmen de meerderheid van de stemmen ontvangen. Gina heeft er drie, Victoria en Cees hebben uiteindelijk één stem. Ben jij het ermee eens dat Jessie dictator van Utopia is geworden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rebecca at 19:23

    Dat kon nog wel eens tegen vallen omdat het tussen Jessie en sommige Utopiane niet zo goed gaat en ik ben bang dat dat gaat botsen

  2. Koos at 14:02

    Ja het is goed dat Jessie deze taak op zich neemt. Gina is er niet geschikt voor. Cees heeft zichzelf de markt uit geprijsd door al met sancties te komen. En Victoria heeft sowieso al een dominante rol binnen Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *