Jessie over zijn loon naar arbeid systeem

Jessie over zijn loon naar arbeid systeem

We schreven al over het plan van Jessie om het financiële systeem te veranderen. Zo wil hij Gina betrekken in zijn presentatie omdat zij in Jessie’s ogen een goed voorbeeld is. Na een goed gesprek met Bas hierover besloot Jessie ook nog even het gesprek met Gert-Jan aan te gaan.

De heren gingen het gesprek aan op de schommelstoel, lekker in het zonnetje.Het idee is een beetje om loon naar arbeid te doen begint Jessie zijn verhaal. Ik wil een promo opnemen met Gina als schoolvoorbeeld. Gert-Jan hoort hem aan en zegt graag te willen helpen. Het financiële plan wordt verder nog besproken. Zo vinden de heren dat iedereen per dag ongeveer twee en een half uur aan het werk moet zijn. Maar Gina steekt daar volgens hen, met kop en schouder bovenuit. Ze betaalt het grootste gedeelte van onze boterham  concludeert Jessie. De heren brainstormen nog even door, maar één ding is zeker Jessie wil verandering brengen in het financiële systeem. Gaat zijn loon naar arbeid systeem werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. boerderijbert at 19:58

    Is al eerder gebeurd. Toen lukte het ook niet. Dan nog een verschil: wat is werken precies? Koken?, schoonmaken?, tuin schoonhouden?. Levert allemaal niets op maar moet wel gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *