Jessie was vanmorgen emotioneel

Jessie was vanmorgen emotioneel

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. De teller staat alweer op 872. Afgelopen avond en nacht is het rustig geweest dus we beginnen meteen met wat nieuw Utopia nieuws. Zo was Jessie vanmorgen nogal emotioneel.

Jessie was namelijk bezig met het schrijven van een brief aan zijn ouders. Echter viel hem dit toch best zwaar. Gert-Jan kwam erachter toen hij ging kijken hoe het met Jessie ging. Hij ziet dat het niet goed gaat, gaat naast hem zitten en slaat een arm om hem heen. Een realisatiemomentje he merkt hij op. Dat zelfs een grote dictator ook een klein hartje heeft grapt hij verder en Jessie schiet kort in de lach. Jessie legt uit aan Gert-Jan dat hij vanochtend aan een dagboek is begonnen over zijn tijd als dictator. Beide heren moeten hier om lachen. Dat is handig. Dan kan je er later nog eens naar terugkijken benadrukt de leider. Gert-Jan heeft een deel van de geschreven brief gelezen en merkt op dat het een mooie brief is. Jessie can lachen de heren verder. Wees blij dat je ze allebei nog hebt zegt Gert-Jan dan. De tranen lopen nog altijd bij Jessie en Gert-Jan adviseert hem dat hij alle emoties gewoon moet laten gaan en lekker moet doortypen. Vervolgens staat hij op om te douchen en vertelt Jessie dat hij daarna weer bij hem komt zitten. Wat zal de dag vandaag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je! En als je nou niets meer wilt missen van wat er in Utopia gebeurd kun je ons gratis en voor niets volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 12:29

    Ik denk dat dit zelfvertedering is. Dat vind ik een kwalijke eigenschap, vooral wanneer het om een nog kwalijker eigenschap gaat, in dit geval de baas willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *