Ramona vind dat Utopia alleen maar om geld draait

Ramona vind dat Utopia alleen maar om geld draait

Karin en Ramona hebben een work out gedaan in de gym maar voordat ze aan de slag gingen hadden ze het even over Utopia. Ramona weet af en toe niet meer wat ze ervan moet maken.

Terwijl de dames richting de gym lopen begint Ramona het gesprek met Karin. Ze zegt dat ze elke dag opstaat met de gedachte van pff we moet er er weer wat van gaan maken. Karin laat weten het helemaal met haar eens te zijn. En Ramona praat verder, ze vind dat er veel dingen gedaan kunnen worden in Utopia maar momenteel gaat het alleen maar over geld. En ik ben hier niet gekomen om geld te verdienen benadrukt ze. Maar het enige waar ik me nu druk om maak is om onze ass te redden voegt ze er geïrriteerd aan toe. Ik ben een kunstenares ik ben hier om kunst te maken man… En ik moet hier alleen maar nadenken over hoe we morgen gaan eten gaat ze boos verder en Karin knikt.Ook vind ze het typisch dat Jessie alleen maar een boek aan het lezen is. Karin lijkt de frustraties wel te begrijpen. Ik zit hier pas een maand schat. Maar ik weet dat iedereen een andere mening en gedachte heeft over dingen. Ramona knikt en snapt Karin ook. ‘ie je dat daar? zegt Ramona terwijl ze in de verte wijst. Dat is een theater. Daarvoor ben ik binnen gekomen. Maar ik heb amper tijd om daaraan te werken, omdat ik constant bezig ben met het oplossen van andere dingen. Was ik maar een koe grapt Karin en de twee schieten in de lach. Dan werd ik verzorgd, kon ik rennen en gras eten. En dan kan ik gewoon lekker dik blijven en niet te sporten reageert Ramona. Daarna gaan de twee aan de slag in de gym. Ben je het met Ramona eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 12:30

  Ramona is een zeer lui en dominant persoon. Ligt zowat hele dagen in bed!! Klagen en nog eens klagen daar is ze goed in…Ze wil afvallen maar het liefst niet sporten, afvallen met pillen en shakes?? Tja wat een luxe toch! Ze eet meer dan menig mens en dan toch afvallen???? Klopt niks van. En dan die smoesjes die ze steeds bedenkt als Arjuna haar komt wegen!!!! Intriest mens die Ramona ze verdient het om naar huis te gaan!!

  • Wil at 16:00

   Helemaal mee eens, ze lig nu alweer in bed,17u !!!!!!
   Niet zeuren ramona over tijd, ga wat doen !!!!!!!! Lui kind,
   Je kan beter naar huis!!!!!!!

 2. Wil at 12:13

  Ramona je hebt ijd zat voor je theater, als je even niets te hebt lig je weer in bed,
  Het komt echt niet aanwaaien hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *