Rob spreekt Gert-Jan aan om een opmerking die hij maakte

Rob spreekt Gert-Jan aan om een opmerking die hij maakte

Rob besluit Gert-Jan aan te spreken. Hij heeft namelijk een opmerking gemaakt over de runners tijdens het centraal van gisteren. En dit zit hem toch wel dwars. Buiten sprak hij zijn mede bewoner aan.

Tijdens het centraal was er namelijk gesproken over de tekortkomingen tijdens de markt. Dat de runners niet op hun plek stonden, was hier een voorbeeld van. Toen Gert-Jan dit nogmaals aankaartte, schoot dit bij Rob in het verkeerde keelgat. Dan kom je vertellen dat de runner het niet goed deden zegt Rob met irritatie. Gert-Jan legt uit dat hij zich van geen kwaad bewust is. Het is geen aanval op jou hè benadrukt hij. Maar het is meer dat Ruud niet op zijn plek stond voegt hij eraan toe. Dat was volgens Rob al besproken. Dus wat bezielt je dan nog om het nog een keer te benoemen? Ik stond overal omdat mensen hun taak niet konden doen voegt hij eraan toe. Ja ik snap het reageert Gert-Jan. Ik was toevallig vorige keer ook de sjaak als runner. Maar Rob heeft nog meer irritaties. Zo is er al een lange tijd geen samenwerking. De sfeer in de groep is zo verschrikkelijk k*t. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Klopt zegt Gert-Jan daar heb je ook gelijk in. We gaan nu ook proberen hier verandering in te brengen. Ik denk soms wat doe ik hier, ik moet hier weg geeft Rob dan toe. Anders ga ik dingen doen waar ik niet achter sta. Ik heb soms ook dat gevoel antwoordt Gert-Jan. Maar je moet weten dat van gisteren was geen directe aanval op jou. Ik heb ook alles gehoord gaat Rob verder en toen de dames binnenkwamen dacht iedereen hèhè, eindelijk wat positiviteit. Dat is niet goed. Wij wonen hier en we hangen van andere af, voor een positieve sfeer. Dit moet anders.De mannen schudden elkaar de hand, en lopen samen richting de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Koos at 18:30

    Bij de tweemaandelijkse stemming worden er 3 x 1 stem gegeven namens de kijkers. Door dit systeem heeft de kijker geen invloed. Bewoners die populair zijn binnen Utopia worden hierdoor niet genomineerd. Mijn voorstel is dat de kijkers massaal gaan stemmen op of Vicotoria, of Rob, of Benjamin. Deze drie zijn namelijk aan de macht binnen Utopia en hebben alle drie een buitengewoon aanwezig ego. Puur om een signaal af te geven.

  2. Anja at 14:58

    Ja Rob idd, wat doe je daar nog????? Jammer dat de zon niet schijnt, kon je er lekker in zitten, had je in ieder geval wat te doen,met pullen bier er bij natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *