Jessie en Gert-Jan hadden dictator overleg

Jessie en Gert-Jan hadden dictator overleg

Jessie is de dictator van Utopia geworden nadat het referendum een go kreeg, kreeg Jessie de meeste stemmen. Gert-Jan hielp hem met de campagne maar ook nu hij de leider van de groep is. Samen hadden ze overleg op de schommelstoel.

Verschillende onderwerpen worden besproken. Zo ook het koffiemoment, Gert-Jan is benieuwd wat hij daarmee wil. Laten we die er terug inbrengen antwoordt Jessie. Ik vind dat de groep op die manier een gezamelijk moment op de dag krijgt. Daarnaast beslissen de twee dat er voortaan één keer per week een grote schoonmaak zal worden gehouden. Volgens de heren moet het strakker en schoner in Utopia. Ook is er besloten dat Gert-Jan hoofd van de evenementen en entertainment wordt. Ramona zal dus aangestuurd worden door hem. Daarna praten de heren nog door over de dagelijkse bezigheden zoals het centraal, de vergaderingen en de meetings. Mochten we daar meer over opvangen komen we er uiteraard nog op terug. Wat zou er volgens jou veranderd moeten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *