Ruud irriteert zich en spreekt Karin aan

Ruud irriteert zich en spreekt Karin aan

Vandaag komen er weer wat B&B gasten logeren. En daarvoor moet natuurlijk wat opgeruimd en schoongemaakt worden. Jessie en Ruud besluiten met Karin het gesprek aan te gaan. Ze lijkt namelijk een beetje in paniek te zijn. Er moet nog veel voor de B&B gebeuren. Ook lijkt Ruud wat frustraties te hebben…

Zo laat Ruud het weten dat hij het erg irritant vindt als er achter zijn rug over hem gesproken wordt. Als je wil dat ik iets doe, of je hebt ergens een probleem mee, kom dan naar mij toe in plaats van dat ik dat van andere mensen moet horen voegt hij eraan toe. Karin heeft vanochtend al tegen Ruud gezegd dat hij moet beginnen met de B&B en vier uur later was er nog niks gebeurd. Ruud is zichtbaar gefrustreerd en loopt naar de B&B om te beginnen met de schoonmaak. Karin volgt Ruud en binnen de B&B kibbelen de twee nog even door. Ik kom wel direct naar jou toe als mij iets dwars zit hoor reageert Karin. Het komt niet ineens door jou gaat Ruud verder maar ik hoor de hele dag dingen over mij gezegd worden. Dit hoor ik niet van de persoon zelf en dat irriteert mij voegt hij eraan toe. Ja zegt Karin die het ermee eens is, de hele groep is bezig met anderen. Maar iedereen moet eerst maar eens naar zichzelf kijken vind ze. Samen maken ze het bed verder op en wordt de B&B klaargemaakt voor de gasten. Snap jij de frustraties van Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 13:56

    Nou ruud, spreek jij jezelf maar eens toe
    Jij zit te eten als een lompe boer die het bestek niet vast kan houden,
    Nu zit je bij de visite van karin te eten uit een pan, bahhhhhh te goor om te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *