Rob stelt Victoria gerust, hij wil niks met haar

Rob stelt Victoria gerust, hij wil niks met haar

Benjamin en Victoria hebben een gesprek gehad over Rob waar we eerder over schreven, niet lang daarna besloot Rob het gesprek aan te gaan.

Samen lopen ze naar Baas Beach. Zat je ermee? vraagt hij en Victoria antwoordt met een ja. Rob probeert haar gerust te stellen en geeft aan dat het niet zozeer met Victoria te maken heeft, maar meer met de terugkerende patronen. En probeert haar duidelijk te maken dat ze zich niet druk hoeft te maken en zich niet zo rot moet voelen. Victoria begrijpt hem, maar wil hem wel uitleggen wat het allemaal met haar doet. Het is een overlevingsmodus of zo begint Rob. En geeft ook aan dat hij er pas sinds een paar dagen last van heeft. En geeft toe dat hij dit gevoel helemaal niet wil hebben en ook Victoria er niet mee wil lastigvallen. Rob zegt dat Victoria haar gevoelens moet uiten aangezien ze nog steeds close vrienden zijn en daar niets aan is veranderd. Ik had zelf besloten om afstand te nemen, maar dat is het niet. Aan de ene kant snap ik waarom ik gevoelens voor je heb, maar het stomme is dat ik helemaal niks wil voegt hij eraan toe. Victoria snapt hem en zijn gevoelens zijn voor haar op als een compliment, maar waarschuwt hem wel dat hij goed moet gaan uitzoeken waarom hij die gevoelens dan heeft. En is het nu weer goed? Zijn we nu weer oké? vraagt Victoria dan aan Rob en hij stemt lachend toe. Zou Rob zijn gevoel voor Victoria echt af kunnen sluiten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *