De bewoners gingen afgelopen avond centraal

De bewoners gingen afgelopen avond centraal

Afgelopen avond gingen de bewoners nog redelijk laat centraal. Dit hebben we dus gemist, maar we hebben gelukkig wel voor je kunnen omschrijven wat er zoal besproken is.

Dit keer wordt er het een en het ander besproken over Free a Girl. Rowena heeft een brief die ze voor wil lezen. Zodra iedereen zit begint Rowena te vertellen. Zoals jullie misschien wel weten, krijgen we morgen bezoek van Free A Girl. En leest vervolgens een deel van het mailtje voor, beste bewoners van Utopia, wat ontzettend fijn dat jullie unaniem achter Rowena staan. Graag lichten wij nog het een en ander toe in een persoonlijk gesprek. Aanstaande maandag om tien uur kan ik samen met onze ambassadeur Anna-Alicia Sklias langskomen om uit te leggen waar Free A Girl voor staat en wat we precies gaan doen in Azië. Ik durf nog niet te zeggen of ik morgen ook een datum krijg gaat Rowena verder maar ze komen dus uitleg geven. De Lock Me Up-actie is vandaag gestopt, maar ik heb er zin in. Wees ready, want we doen dit met elkaar benadrukt ze.

Dan wil Victoria ook nog iets kwijt, het sluit volgens haar goed aan bij de dagplanning van morgen (vandaag dus) We gaan om acht uur iedereen rustig wakker maken, zodat iedereen gedoucht en om tien uur klaar is. Na de meeting met Rowena komen er mensen die de standbeelden op de akker zullen plaatsen. Ze doen dit allemaal zelf vertelt ze. Victoria bedankt de mannen die de akker strak hebben getrokken en ze meldt dat de bewoners daarna centraal zullen gaan. We zullen dan vertellen wat de nieuwe structuur zal zijn en wat jullie kunnen verwachten van de komende maanden legt Victoria uit. Ook zullen we morgen samen eten en zowel binnen als buiten de loods alles netjes maken. We moeten deze week nog wel de bordjes maken voor bij de standbeelden met daarop de naam van het kind die het heeft ontworpen benadrukt ze.

Ook Jessie wil nog wat vertellen, we hadden gisteren met elkaar gezeten en overlegd begint hij. Daarin kwam naar voren dat ik een eed moet afleggen. Elke drie maanden is er een verkiezing voor de plek van de dictator en die moet dan een eed afleggen. Victoria heeft hiervoor op het internet gezocht naar een serieuze koninklijke eed. En vertelt met een lach op haar gezicht dat de meerderheid van de groep dan een keuze maakt, wanneer de dictator zich niet aan deze eed houdt. De bewoners vinden dit een leuk plan. En daarna sluit het centraal van afgelopen avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *