Rob: het een dingetje, terwijl het helemaal geen dingetje is

Rob: het een dingetje, terwijl het helemaal geen dingetje is

Rob en Victoria hebben vanmorgen een gesprek gehad. Gisteren schreven we al over Rob waarin duidelijk werd dat hij verliefd op haar zou zijn. Vanmorgen besloot hij wederom het gesprek aan te gaan over dit onderwerp.

Rob en Victoria lopen naar een rustig plekje in de loods. Daar begint Rob met het gesprek. Voel je je goed vraagt hij. Jazeker antwoordt Victoria, jij ook? Rob antwoordt zich vrij te voelen en begint dan over het onderwerp waarover hij wil praten. Hij benadrukt dat er niks verandert tussen hem en Victoria. Het is namelijk iets waar ik mee aan het spelen ben voegt hij eraan toe. Dat is hetzelfde voor mij reageert Victoria. Er verandert basically niks benadrukt ze. Alleen in mijn gedrag moeten er ook dingen veranderen. Dat is waar ik zelf verantwoordelijk voor ben. Voor de rest is alles oké volgens Victoria. Rob kijkt wat verbaasd, wat is dan jou gedrag vraagt hij. Je doet namelijk niks verkeerd. Victoria legt uit dat ze haar grenzen aan moet geven. Dat heeft niks met jou te maken maar meer gewoon in het algemeen. Rob herhaalt dat hij absoluut niet wil dat er iets verandert tussen de twee. Nu is het een dingetje, terwijl het helemaal geen dingetje is voegt hij eraan toe. Victoria stelt hem gerust en zegt dat hij zich geen zorgen moet maken. Hoe zou dat verder aflopen tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *