Rob zondert zich meer af volgens Gina en Rowena

Rob zondert zich meer af volgens Gina en Rowena

Gina is iets opgevallen rondom mede bewoner Rob. Dit na wat er gebeurd is tussen hem en Victoria. Hou zou verliefd zijn, inmiddels is dit uitgesproken maar Gina ziet verandering. Ook Rowena lijkt iets aan hem te zien…

De twee dames bespraken dit in de kapsalon waar ze aan het opruimen waren. Ik vind Rob wel stilletjes sinds een paar dagen, sinds dat gedoe met Vic begint Gina haar verhaal. Dit terwijl hij vanaf dag één al weet dat zij op vrouwen valt. Maar ja, het is zijn gevoel voegt ze eraan toe. Rowena snapt het wel, ik zie ook echt wel dat ze maatjes zijn vult ze aan. Maar ik zie niet meer bij Vic benadrukt ze. Daarom is hij ook zo afgezonderd concludeert Gina. Rowena zegt vervolgens dat Victoria daarom nu niet zo close met Rob kan zijn. Rob zou zich zorgen maken om haar band met Ruud. Misschien is het een Utopiaanse liefde gaat Rowena verder . Dit als je hier veel tijd met elkaar doorbrengt. Volgens mij kun je hier nog verliefd worden op een boom grapt Gina. Je spendeert dag en nacht met elkaar. Victoria is ook heel aanhankelijk en amicaal volgens Rowena. En dat kan verkeerd begrepen worden en Rob is daar vatbaar voor. Hij heeft zijn hart op de goede plek. Het is wat het is gaat ze verder.  Het is geen ontlopen aan, je kunt geen kant op reageert Gina. Rob zal moeten vechten tegen zijn gevoelens. Vinden jullie dat Rob zich ook anders gedraagt dan normaal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *