Bekijk de officiële videoclip van Gebed zonder End

Bekijk de officiële videoclip van Gebed zonder End

Rowena heeft een eigen single gemaakt Gebed zonder End. Dat weet inmiddels iedereen. En bij een single hoort natuurlijk ook een videoclip om het allemaal compleet te maken. Deze is inmiddels opgenomen, bewerkt, gemonteerd en dus helemaal af! Ben je benieuwd naar het resultaat? We hebben de videoclip voor je in dit bericht toegevoegd zodat je het eens kunt bekijken. Wat vindt jij van de videoclip? Laat het via de reacties weten. Mocht je nou ook meteen de single willen kopen dan kan dat via onderstaande linkjes…

Download via iTunes

Download via Spotify

Utopia webwinkel

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lena at 14:44

    Mooie text, maar niet echt muziek op naar te luisteren. Ik Denk dat dit een mooi nummer zou kunnen worden, als ze het met professionele mensen zou uitwerken. De text is mooi, maar het meer muziek met mooie text worden. Helaas niet mijn ding. Maar als ze het beter en mooier zouden maken, zou ik er wel naar luisteren. Het is te amateuristisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *