Ruud heeft een aantal bewoners wakker gehouden

Ruud heeft een aantal bewoners wakker gehouden

Ruud slaapt weer in de loods, en zoals vele Utopia fans weten slaapt hij nogal onrustig. Als hij droomt gebeurd dat vaak met veel kabaal. En dit was afgelopen nacht ook het geval, Ruud heeft een aantal bewoners wakker gehouden…

Het eerste slachtoffer is Gert-Jan, hij zat voor het spoed centraal achter de computers. Cemal komt erbij zitten en vraagt of hij goed geslapen heeft. Die gast staat echt recht op in zijn bed moppert Gert-Jan. Ja? Heb je dat gezien? vraagt Cemal. Dat meen je niet! Schrok je? Ja, tuurlijk antwoordt Gert-Jan met een vermoeid hoofd. Hoe vaak? vraagt Cemal geïnteresseerd verder. Ik ben er één keer wakker van geworden zegt Gert-Jan.  Oh, shit! reageert Cemal. Gert-Jan zegt dat hij in ieder geval slecht geslapen heeft en nu nog erg moe is. Jessie komt daarna ook binnen gelopen en vraagt Gert, lekker geslapen? Nee antwoordt Gert-Jan kort maar krachtig. Jessie begint te lachen, dat dacht ik al voegt hij eraan toe. Maar we kunnen wel gaan janken met zijn allen maar iedereen slaapt hier wel eens slecht. Ja maar hij is wakker geworden van dinges merkt Cemal dan op. Oh nee echt? vraagt Jessie dan. Gert-Jan legt nogmaals uit wat er gebeurde, Ruud stond rechtop te schreeuwen naast zijn bed! Dan schrik je je echt rot.  Ja, ik heb het meegemaakt jongen stelt Cemal hem gerust. Maar doet hij dat dan vaak in zijn slaap? vraagt Jessie door. Hij heeft zo zijn periodes volgens Cemal. Ja antwoordt Gert-Jan en hier heb je dat gewoon sneller door de spanningen en zo. Cemal oppert dan een oplossing waar niet echt op gereageerd wordt. Kan hij niet gewoon in de studio slapen of zo? Gert-Jan was overigens niet de enige die slecht geslapen heeft door Ruud. Ook Cees lijkt een slechte nachtrust te hebben gehad. Hij sliep namelijk nog toen het spoed centraal gehouden werd… Benieuwd hoe Ruud vannacht tekeer ging? Bekijk dan onderstaande video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • anneke at 12:20

   Hij sliep wel eens bij de koeien , maar omdat het te koud daar was moest hij binnen slapen.
   Ik begrijp niet waarom hij er weer in gekomen is
   Hij haalt nu weer streken uit, ik was blij dat hij weg gestuurd werd.
   Hij eet niet maar hij vreet de hele dag door, moet iemand anders eens wat meer eten dan is de loods te klein.

 1. anneke at 11:26

  Ruud sliep vroeger toch bij de koeien bovenin de stal, kan dat nu ook niet.
  Anders zodra er weer gestemd moet (gaat) worden met z’n alle op Ruud.
  Ik vind het al raar dat hij er weer in is gekomen ,kunnen ze geen nieuwe meer krijgen.
  Nu er ook geen geld meer is stop er dan mee.

  • Wil at 12:44

   Vind het ook vreemd dat ruud er weer in zit, vreemde jongen, hij VREET echt als een beest en een hele dag door,hij gaat er tonnetje rond uit. Dus…….Een bed voor Ruud bij de koeien,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *