Spoed centraal in Utopia, er is geen geld meer

Spoed centraal in Utopia, er is geen geld meer

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia en deze begon met een spoed centraal. Dit omdat er een groot geldprobleem is in Utopia. Tijd om dit te bespreken en om oplossingen te zoeken.

Opening spoed centraal
De bewoners hebben zich verzameld bij de banken voor een spoed centraal. Cees negeert de sirene en slaapt nog even door. Dit omdat Ruud hem vannacht waarschijnlijk wakker gehouden heeft. Gina is aan het sporten dus moet het centraal ook missen. Gert-Jan opent het spoed centraal en geeft uitleg waarom ze iedereen bij elkaar is geroepen. Er is helemaal geen geld meer. Er moet nu actie ondernomen worden voor de markt anders hebben ze met zijn allen een probleem.

Ideeën
Iedereen mag zijn ideeen roepen om tot een mogelijke oplossing te komen. Er wordt eerst vooral vertelt wat er nu mis gaat. Iedereen is het er mee eens dat ze nu aan de slag moeten. Romy vindt dat ze vandaag iets met zijn allen moeten doen. Gert-Jan merkt op dat het soms handiger is om taken te verdelen. Vandaag moet er vooral schoongemaakt worden en de taken die gisteren niet afgemaakt zijn moeten nu gedaan worden. Ruud heeft wel ideeën voor de volgende markt, maar dat kan niet meer voor deze markt.

Het idee van Ruud
Ruud wil een keer een artiest uitnodigen voor de markt. Dan heb je een soort combinatie van Live In De Loods en de markt. Rob reageert dat een artiest vooral geld kost. Bas zegt dat er misschien deze markt ook een brassband komt. Ze zullen in ieder geval langs komen tijdens de opening van Baas Beach. Bas heeft ook een challange bedacht voor de bewoners ze moeten op het hekje leren springen. Degene die dit niet lukt mag tijdens de opening van Baas Beach geen ‘nee’ zeggen tegen bezoekers.

Live In De Loods
Ruud wil toch dat Live In De Loods elke maand plaats gaat vinden. De kaartverkoop gaat hiervoor vaak beter dan voor de markt. Victoria zou ook willen dat er verder gedacht wordt dan alleen de Utopia markt. De bewoners wil de mannen van K-otic ook een keer vragen voor een optreden. Er zijn ook veel artiesten die niet heel groot zijn, dus niet zo duur maar wel een grote fanbase hebben. Ramona wil ook dat ze als Utopianen meer moeten optreden. Victoria vindt op haar beurt dat de bewoners niet de hoofdact moeten zijn. Dat is leuk voor erbij maar er zijn mensen met meer talent en daarom moet een avond niet om de acts van de Utopianen draaien.

De Utopia markt
Rowena wil het nog even over de markt hebben. Wat is het plan van aanpak? Gina en Gert-Jan kunnen een quiz maken en samen presenteren. Het lijkt Rowena leuk om een Le Luifel workshop te geven. Zodat iedereen weet hoe het daar aan toe gaat. Cemal wil kijken naar nieuwe merchandise producten, maar dat gaat niet voor deze markt lukken. Iedereen praat door elkaar en Ramona vindt het vervelend dat niemand de leiding neemt in dit centraal. Ruud zegt dat ze nu juist de sfeer verneukt.

Aan het werk & einde spoed centraal
Rowena wil weten of er genoeg aardappelen zijn voor de frietjes. Zij gaat samen met Ramona schoonmaken. Rob zegt dat Gina en Gert-Jan aan de slag moeten met de quiz. Er wordt ook zo gekeken of er nog genoeg Baas shirts zijn. Victoria wil dat mensen ook wat vaker wisselen van positie zodat iedereen leert hoe het er op elke plek aan toe gaat. Er moeten ook nog frietjes gesneden en gebakken worden. Kortom het is tijd om aan de slag te gaan. Iedereen staat op en gaat aan het werk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 16:15

    Er mag weleens een centraal komen met de vraag wat kom je doen in utopia
    Do zit met Karin te praten en zegt tegen Do dat ze nooit in de loods is, ze ruimt nog geen bordje op enz.
    Do verteld dat ze geen groeps mens is……. Dus wat doet ze daar??????
    Koffers pakken Do en exit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *