Jessie wil de loods verbouwen

Jessie wil de loods verbouwen

Nog wat nieuws van afgelopen avond, want na al de slaap verhuizingen bracht Jessie dat op een idee die hij met Gert-Jan in het kantoor besprak.

Zo laat Jessie aan Gert-Jan weten dat alle slaapplaatsen in de loods moeten verdwijnen. Gert-Jan kijkt wat verbaasd en dictator Jessie legt het nog eens uit. We hebben de suite daar kunnen drie mensen in. In het cordwood kunnen drie mensen in en drie kunnen er in de studio. Twee mensen slapen er al in de caravan dan zitten we op elf. En houden dus nog vier plekken over. Heb je het nu over de lockdown vraagt Gert-Jan. Forever antwoordt Jessie wat dus zou betekenen dat iedereen uit de loods is voegt hij eraan toe. Zo kunnen we de loods verbouwen en om toveren naar een grote handelsonderneming. En zo kunnen we in de loods een aantal B&B’s maken. Dan slapen ze waar wij altijd hebben geslapen. Gert-Jan lijkt het ook wel te zien zitten het is nu alleen even de vraag wat de rest ervan vindt. Maar ja Jessie heeft het voor het zeggen, hij is immers de dictator… Hoe gaat dit aflopen? Is het een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *