Ruud slaapt voortaan bij Cees

Ruud slaapt voortaan bij Cees

Nog meer verhuizingen, zo schreven we al over Romy en Cemal die naar de groene kamer verhuist zijn. Maar afgelopen avond gebeurde dat dus nog een keer. Ruud moet nadat hij een beetje kritiek kreeg ook de loods weer in. En waar hij gaat slapen? Bij de oudste bewoner van Utopia, Cees.

De spullen van Do stonden in de groene kamer maar die worden nu naar de paarse kamer verhuist. Naast opslag komt er ook nog een slaapplek, Ruud wil namelijk in dezelfde kamer gaan slapen. En dat gaat vast en zeker nog voor bepaalde situaties zorgen. Ruud is zoals velen Utopia fans weten vaak wakker door dromen. Dit gaat gepaard met een hoop lawaai. Daarom besloot Ruud gisteren zijn mede bewoner Cees alvast te waarschuwen. Nadat hij het allemaal heeft uitgelegd reageert Cees dat hij wel ziet hoe het loopt. En Ruud vraagt of Cees snel schrikt. Ja antwoordt Cees. Ik hoor echt alles, ik slaap heel licht voegt hij eraan toe. We bekijken het gewoon een aantal nachten stelt hij dan voor. We zien het wel en als het te gek wordt en ik niet aan mijn nachtrust kom dan zullen we toch iets anders moeten bedenken. Ruud sluit zich hierbij aan en geeft nog een tip aan hem mocht hij dromen.  Je moet mij gewoon wakker schreeuwen adviseert hij, dan zeg je RUUUD! Cees moet lachen en vraagt of hij Ruud ook fysiek wakker mag schudden. Ja zegt Ruud maar op eigen risico… Hoe zal dit gaan lopen? Komt Cees nog wel aan voldoende nachtrust?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Anja at 10:54

  Kan Do niet bij jullie? Loop ze weer te zeuren over een plek waar ze recht op heeft,
  Ze word zo zegt ze er verdrietig van dat haar kleding in de paarse kamer moet
  Wat maak je je druk Do, met je verdriet!!!!!???????
  Je bent nooit in de loods, je zonderte altijd af in de caravan s avonds
  Pak anders je kleren en vertrek!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *