Cemal wil ook wel naar de groene kamer verhuizen

Cemal wil ook wel naar de groene kamer verhuizen

We gaan nog even vrolijk verder met het slaapkamer probleem. Inmiddels zijn we bij de derde gebeurtenis. Want naast het feit dat Romy naar de groene kamer wil ziet Cemal dat ook wel zitten.

Cemal zoekt Romy en zegt dat hij twijfelt. Ik wil eigenlijk ook mee naar de groene kamer legt hij verder uit. Aan het gezicht van Romy te zien vind ze dat niet erg. Maar benadrukt wel dat het moeilijk gaat worden. Wel denkt Romy dat Jessie het leuk zal vinden als jij ook meegaat. Karin, Jessie en Ramona worden er vervolgens geroepen. Romy vertelt dat Cemal ook mee wil naar de groene kamer… Ramona onderbreekt haar en zegt dat ze het allemaal prima vindt. Maar jullie gaan het zelf maar bespreken met Do, anders heb ik het allemaal weer gedaan voegt ze eraan toe. Cemal reageert dat Do weinig recht van spreken heeft. Ze slaapt niet in de loods en er is nu genoeg ruimte. En bovendien is er genoeg ruimte voor Do in de paarse kamer vult Romy hem aan. Romy lijkt het wel te zien zitten, wat fijn dat het allemaal gaat lukken voegt ze eraan toe. Maar dictator Jessie steekt er nog een klein stokje voor. Laten we wel Do erbij halen zodat zij erbij is als we haar spullen wegbrengen voegt hij eraan toe. Karin is het helemaal met hem eens maar niemand weet waar Do is. Daarom stapt Jessie op Bas af om te vertellen dat Do haar spullen naar de paarse kamer gaan. Bas antwoordt hetzelfde als wat Do eerder tegen Romy heeft gezegd. Dit kan Jessie goed begrijpen, maar hij wil niet vasthouden aan één persoon terwijl vier anderen iets anders willen. Bas lijkt het te accepteren en gaat op zoek naar Do. Als hij haar gevonden heeft vertelt hij het hele verhaal. Do reageert dat haar spullen verplaatst mogen worden maar ze blijven in de groene kamer.  Het is niet mijn probleem voegt ze eraan toe. Karin komt er even later ook bij staan. Ze weet Do te kalmeren en stelt zelfs voor om haar eigen bed te verplaatsen naar de paarse kamer. Dit vindt Do erg overdreven en de dames besluiten een oplossing te zoeken samen met de anderen. Nadat Romy, Cemal, Ramona, Bas, Do en Karin zich verzameld hebben in de groene kamer begint de discussie weer opnieuw. Alle punten worden opnieuw besproken en uiteindelijk is Do degene die toegeeft.  Ik snap dat het in de groene kamer gezellig is en dat jullie hierheen willen dus ik zal mijn spullen wel in de paarse kamer zetten zegt ze. Maar de manier waarop dit allemaal gaat vind ik echt niet tof en ik ben benieuwd wanneer ik weer me spullen moet verkassen. Eind goed al goed zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 10:38

    Ze is inderdaad arrogant maar ze hoeft niet elke keer maar te verhuizen omdat anderen gewoon ergens anders willen slapen. Ze heeft dit al vaak genoeg gedaan.

  2. Wil at 19:21

    Doe niet moeilijk Do !!!!!!! Wat maakt het uit waar je bed en spullen staan, je bent toch in de caravan met Bas,
    En doe niet zo arrogant !!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *