Gert-Jan wordt kaalgeschoren

Gert-Jan wordt kaalgeschoren

We schreven er eerder al over, Gert-Jan zou binnenkort kaalgeschoren worden. Dit omdat hij een aantal weken geleden beloofd heeft dat hij uit solidariteit voor Stichting Haarwensen zijn hoofd kaal zou scheren wanneer er een bedrag van 1.500 euro wordt gedoneerd. Vorige week werd dit bedrag bereikt en dat betekende dat Gert-Jan zijn belofte moet waarmaken. Dit is zojuist gebeurd!

Gert-Jan neemt plaats op de stoel en verschillende bewoners verzamelen zich om hem heen. Ik ben wel benieuwd zegt Jessie terwijl Do een handdoek op Gert-Jan zijn schouders legt. Vervolgens klinkt het geluid van de toeter door de loods en dat betekent dat het moment daar is. Iedereen komt bij elkaar om toe te kijken. Gert-Jan streelt nog even door zijn haar en legt uit waarom hij dit doet. Mijn haar is me heilig, maar aan de andere kant is dit wel een mooie reden. We zijn natuurlijk bezig met Stichting Haarwensen en ook de aankomende markt staat in het teken van de stichting. Er zijn op deze wereld helaas heel veel kinderen die ziek zijn en daardoor hun haar verliezen. En dat is ook de reden waarom wij geld inzamelen, zodat deze kinderen niet kaal door het leven hoeven gaan zoals ik straks, maar een pruik kunnen krijgen zodat ze toch weer een glimlach op hun gezicht kunnen toveren voegt hij eraan toe. Daarna gaat Gina met haar tondeuse aan de gang. Langzaam maar zeker komt er een kaal hoofd tevoorschijn. Ik vind het heel goed staan merkt Ramona op en ook Rowena en Jessie zijn het daarmee eens. Na enkele minuten is er niet veel van Gert-Jan zijn haarbos over en ook Jessie krijgt de eer om een paar plukken haar te verwijderen. Dan is het tijd om het eindresultaat te bekijken.  Cemal staat voor hem een heeft een spiegel in zijn hand. Ramona telt af, 3-2-1…. Vervolgens draait Cemal de spiegel om en ziet Gert-Jan zijn nieuwe look voor het eerst. Ooooh… Sorry mama, luidt zijn eerste reactie. Gert-Jan streelt met zijn handen over zijn hoofd en vindt dit een erg raar gevoel. Maar ook wel lekker voegt hij eraan toe. Hieronder kun je het nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *