Romy wil verhuizen voor meer gezelligheid

Romy wil verhuizen voor meer gezelligheid

Romy wil ruilen van slaapplek, dit zorgde al voor enige weerstand. Maar het verhaal gaat nog even verder, hier lees je het vervolg…

Ramona en Romy gaan naar Karin en Gina en vertellen dat Romy graag naar de groene kamer wil. Gina reageert dat ze een slaapplaats de voorkeur geeft boven de opslag van Do. Maar gaat ze verder, je moet er wel zeker van zzijn dat je niet over een maand terug wil. Romy antwoordt dat ze het 100% zeker weet. En Karin en Gina laten weten dat ze het een lastige situatie vinden. Dit omdat Do al meerdere keren verplaatst is. Ze besluiten om vanmiddag de slaapkamer in orde te maken zodat Romy toch naar groene kamer kan verhuizen. Ramona maakt wel duidelijk dat ze niet de beslissing moet melden aan Do. Maar Romy heeft er ook weinig zin in, ze weet bijna zeker dat Do boos gaat worden. Karin, Romy en Ramona gaan vervolgens naar de groene kamer. Niet veel later komt Do ook een kijkje nemen. We hebben een probleem Do begint Ramona. Romy wil permanent in deze kamer slapen en Ruud zal ook naar de paarse kamer verhuizen. We zitten dus met jouw spullen en het is natuurlijk een slaapkamer en geen opslagkamer voegt ze eraan toe. Do vindt niet dat het alleen een slaapkamer is, want het is ook een plek voor persoonlijke spullen. En de spullen van Do passen niet de caravan.  En uit haar frustratie, ik ben het zat dat als ik buiten de loods slaapt het niet betekend dat ik geen recht zou hebben om mijn spullen hier neer te zetten. Ik ben voor jou weggegaan van de vide, ik ben voor Romy weggegaan uit de paarse kamer en ik heb mijn spullen hier in de groene kamer gelegd, omdat niemand hier toen wilde slapen. Maar nu moet iedereen weer hier naar toe vervolgd ze met enige irritatie. Waar wil je mijn spullen naar toe brengen? Het maakt mij geen reet uit. Leg ze maar op andere plek, maar ik zou niet weten waar voegt ze eraan toe. Daarna loopt Do gefrustreerd weg.

Ramona ziet geen andere oplossing, maar er moet iets gebeuren nu ook Ruud naar een slaapkamer moet komen. Karin stelt voor om gewoon te proberen en te af te wachten. Misschien valt het allemaal wel mee voegt ze eraan toe. Romy zegt tegen Karin en Ramona waarom ze naar de groene kamer wil. Als ik ’s avonds in de paarse kamer kom, is Cees al weg, want die slaapt ‘ s nachts niet. Gert-Jan valt altijd direct in slaap en dan lig ik alleen met Cemal. Ik wil gewoon met de meiden lekker kletsen. Maar wat als je straks weer een periode bij Cemal wil liggen? vraagt Karin zich dan af. Romy beloofd dat ze op de groene kamer blijft slapen. Ramona wordt op haar beurt steeds bozer en vindt dat er van iets kleins, iets heel groots gemaakt wordt.  Ik ben weer het aanspreekpunt en Do geeft weer een grote bek naar mij, terwijl dit niet eens mijn ding is. Ik probeer alleen een oplossing te vinden benadrukt ze. Do vertelt ondertussen kwaad aan Bas wat er gebeurd is. Romy wil weg bij haar vriendje van de kamer voor meer gezelligheid. Is dat niet egoïstisch? Ja antwoordt Bas, misschien wel. En ik heb je al verteld wat ik ervan vindt en het heeft geen zin om dat allemaal te herhalen. Ik vertel het straks wel tegen Romy”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *