Weerstand omdat Romy een slaapkamer ruil wil maken

Weerstand omdat Romy een slaapkamer ruil wil maken

Trouble in paradise, dit keer om een mogelijke ruil die Romy zou willen maken. Ze wil namelijk in een andere slaapkamer slapen maar stuit op aardig wat weerstand van haar mede bewoners…

Romy wil namelijk graag in de groene kamer slapen dit omdat deze gezelliger is. Alleen is er één probleem, er is niet genoeg ruimte. De spullen van Do bevinden zich in deze slaapkamer en haar spullen staan eigenlijk in de weg. Op de vide vertelt Romy verschillende ideeën aan Do. En als Bas vragend de vide op komt legt Romy nogmaals het probleem uit. We zijn aan het overleggen waar de spullen van Do naar toe moeten omdat ik graag op de groene kamer wil slapen. Jongens we blijven bezig reageert Bas op een mopperige toon. Het komt wel goed zegt Romy, we hebben al een ideetje voegt ze eraan toe. Bas vraagt zich af wat haar idee is en Romy legt het uit. Do vindt alles prima zolang haar spullen daar kunnen blijven staan. Eenmaal buiten is Do toch zichtbaar geïrriteerd en zegt tegen Bas. Romy vroeg aan mij of mijn spullen naar de paarse kamer konden gaat ze verder. Hou eens op, ik ben voor Ramona van de vide naar de paarse kamer gegaan vervolgd ze. Ik ben van de paarse kamer naar de groene kamer gegaan voor Romy en nu moet ik daar weer weg omdat ze naar de groene kamer wil voegt ze eraan toe. Bas adviseert dat Do haar spullen lekker moet laten liggen waar ze nu liggen. En je moet het gewoon zeggen benadrukt hij.  En dan wordt straks de paarse kamer weer gezellig en mag ik weer verkassen gaat Do verder. Bas vindt op zijn beurt dat er niet echt wordt nagedacht door Romy want ook zij heeft kastruimte nodig dus dat gaat allemaal niet passen. Kunnen we niet gewoon de caravan veilen en een camper kopen oppert Do aan Bas. Bas denk niet dat dat de oplossing is. Do zou het wel fijn vinden als haar spullen dan in de camper kunnen liggen zodat ze niet elke week het probleem heeft dat iemand ergens anders wil slapen. Bas vindt niet dat Do moet toegeven en gewoon nee moet zeggen. Ook vindt hij dat het nu wel een keer klaar is met dat heen en weer verhuizen. Ondertussen bespreken Romy en Ramona ook het probleem. Ramona vindt dat Do haar spullen moet weghalen omdat het een slaapkamer is en geen bergruimte. Maar het moet wel overlegd worden benadrukt ze. Ramona vraagt dan of Romy zeker weet dat ze permanent in de groene kamer wil slapen. Dat weet Romy zeker, want ik heb er lang over nagedacht. De twee besluiten de situatie met meerdere bewoners te bespreken. Hoe gaat dat aflopen? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. lena at 19:40

  Gebeurd niet vaak maar sta achter do dit keer. Ze hadden bij mij een verkeerde gehad, mijn spullen bleven liggen. Romy hoeft niet continu haar zin te krijgen bah. Komt het misschien dat ze niet bij Ruud op de kamer durft te slapen. Is toch iemand die haar niet moet. Ruud moet kennelijk naar de paarse kamer. Do geef niet op, laten liggen die handel. En ramona je bemoeit je zelf telkens met alles, en dan achteraf zeuren als ze iets tegen je zeggen. Houd je erbuiten, ik weet dat je do niet moet.

 2. Chero at 13:59

  Die Romy moet niet overal haar zin in proberen te doordrammen. Wat een vreselijk verwende kleuter is dat zeg. Ik zou als ik Do was ook me niet weg laten jagen uit die kamer. Die Romy is zo wispelturig als het maar kan.

 3. Hyl at 13:33

  Romy zal er niet lang liggen, ze gaat terug naar Cemal, ze weet niet wat ze wil
  Do moet niet zo moeilijk doen, 2 bedden is lux, maar ja ze doet ook alsof ze de queen is
  En die kleren…… Plek zat Do als je de caravan op ruimt, neem eens een andere houding aan, zoooooo arrogant ben je
  Blijf lekker in die caravan met al je kleren!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *