Gert-Jan gaat binnenkort kaal

Gert-Jan gaat binnenkort kaal

Gina is bezig met geld inzamelen voor het goede doel. Dit keer is het voor Stichting haarwensen. Gert-Jan heeft toen een afspraak gemaakt, als er 1500,- gedoneerd zou zijn gaat hij kaal. Gina heeft zojuist een mailtje ontvangen. Maar of Gert-Jan hier ook echt blij mee is?

Achter de computer leest Gina een mailtje van Stichting Haarwensen. Er is inmiddels 1500 euro gedoneerd en dat komt er dus op neer dat Gert-Jan zijn belofte uit moet voeren. Of te wel kaal moet. Cemal heeft dit opgevangen en besluit Gert-Jan het leuke nieuws te delen. Je gaat kaal zegt hij tegen zijn mede bewoner die in de wei aan het voetballen is. Gert-Jan lacht en slaat zijn handen in het haar. Het gebeurd vandaag niet meer maar wel zodra de transactie voltooid is. Wat volgens Gina een dag of twee gaat duren. En dan komen we daar natuurlijk uitgebreid op terug! En als de donaties zo doorgaan is Gert-Jan niet de enige die kaal gaat. Bas heeft namelijk ook een belofte gedaan… Wil je nog doneren voor dit goede doel en wellicht beide heren kaal zien? Doneer dan hier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *