Cemal en Romy weer bij elkaar?!

Cemal en Romy weer bij elkaar?!

Twee nieuwsberichten in één. We beginnen bij Cemal en Romy. Twee weken geleden besloten de twee uit elkaar te gaan. Het zou tijdelijk zijn, wat later waren er twijfels of het wel vertsandig was om weer een relatie te beginnen en vandaag kunnen we melden dat het weer helemaal goed gekomen is…

Cemal en Romy waren de laatste dagen weer onafscheidelijk van elkaar en lagen regelmatig gezellig in bed. Daarom heeft Cemal maar besloten de bedden weer aan elkaar te schroeven. Gewapend met een zaag, een boor en stukken hout is hij aan het werk in de slaapkamer. Romy komt wat later binnen gelopen en vraagt verbaasd wat hij aan het doen is. Wat denk je? antwoordt Cemal. Wanneer Romy beseft dat Cemal de bedden weer aan elkaar vastmaakt, wil ze het liefdesnestje gelijk uitproberen. De twee ploffen samen neer op bed en knuffelen. Blij dat alles weer goed is sluit Romy af. Kunnen we de twee weer een stelletje noemen?

Op naar de tweede gebeurtenis, we schreven eerder al over de ruzie tussen Rob en Cees over het drankgebruik. Victoria werd ook in deze ruzie betrokken en daar is ze totaal niet blij mee. Ze wil zich niet mengen in de discussie tussen Rob en Cees en wordt er nu toch ingetrokken. En dat laat ze weten ook, ik sta in het midden van een discussie waar ik niets mee te maken heb zegt ze geïrriteerd. Ik wil niet op deze manier communiceren, met niemand niet voegt ze eraan toe. Ook heeft ze zich voorgenomen zich afzijdig te houden van de drankdiscussie en de onderlinge problemen tussen Rob en Cees. Ik word niet snel boos en dat is nu wel het geval.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *