Ruzie tussen Rob en Cees

Ruzie tussen Rob en Cees

De sfeer is niet zo gezellig in Utopia want Rob en Cees hebben ruzie gehad over het alcoholgebruik.

De verwijten vliegen al snel over een weer en wanneer Rob flapdrol en echt een zielenpoot richting Cees zegt. De bom barst en er ontstaat ruzie. Cees wilde alleen maar weten waarom de bar alweer open was terwijl er moet worden bezuinigd. En dan vraagt Cees zich ook nog eens hardop af waarom Victoria zich niet met de discussie heeft bemoeid. Ze stond er namelijk gewoon bij. Victoria hoort dit en zegt dat zij zich niet gaat bemoeien met zaken waar zij niets mee te maken heeft. Dat is dan voor het eerst reageert Cees. Maar Victoria zegt nogmaals dat ze er niets mee te maken wil hebben. Deze discussie duurt al weken tussen Rob en Cees en het is niet haar schuld dat Rob Cees uitscheldt. Daar is Cees het niet mee eens, het is hem opgevallen dat nu Victoria kandidaat is om dictator te worden zij zich opvallend stilhoudt. Dan voegt Rob zich weer bij het gesprek. Cees vindt het belachelijk dat Rob wel kan zeggen dat er geen bio producten gekocht kunnen worden, maar hij wel lekker zijn drankje kan drinken. En Rob vindt dat Cees niet moet  zeggen dat hij het zo slecht heeft, want zo slecht heeft niemand het in Utopia. Ik vind je echt een flapdrol gaat hij verder. Ik hoef niet naar jou te luisteren. En zo gaat het gesprek nog even door totdat Rob wegloopt. Cees blijft zich hard maken tegen drankgebruik in Utopia en het tekort aan gezonde producten. En dit blijft hij doen tot er verandering in komt sluit hij af. Hieronder kun je de ruzie nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Detje at 08:09

  Ik ben het ook eens met Koos, Rob en Benjamin kunnen er wat van. Als ze het hebben over spiegel voor houden en het gaat over alcohol dan is het allemaalniet zo volgens Rob en Benjamin. Nee de wasrheid is hard, Cees kan veel zeuren maar hier heeft hij 100% gelijk. In het begin van utopia had je dit niet. Dan Vic, opeens bemoeid ze zich niet met een gesprek……..hoezo NU niet? Omdat het Rob en Benjamin betreft? Nee de gene die het hardst lopen schreeuwen dat er groepsvorming is vormen ZELF een groepje…….Vic,Rob en benjamin.

 2. lena at 18:27

  Ik denk dat er gewoon meer gelijkheid moet moet komen. Ik geloof niet echt dat cees iets tekort komt, maar als dit wel het geval was zou ik het volledig met hem eens zijn. In dit geval is hij gewoon tegen drank en wil hij een goed tegenargument brengen, en dat is in dit geval fruit. Maar ik weet als hij genoeg fruit had gehad dat hij fruit of groente had genoemd. Hij is gewoon tegen alcohol punt… en hij zal naar voren brengen wat nodig is om het te kunnen verbieden. En geloof me niet omdat hij iets tekort komt. Ik geef hem geen gelijk of ongelijk, maar hij zoekt wel de grenzen op, linksom rechtsom, maakt wat dat betreft niet uit. Ik vind volwassenen moeten kunnen drinken, veel of weinig is hun eigen keuze.. anders moeten ze het roken ook verbieden. Net zo slecht, of nog slechter. Dus we moeten niet doen alsof cees zoon gelijk heeft, drank is slecht, roken nog veel slechter. Dus allebei kappen of je gewoon je mond houden, geen hypocriet zijn.

  • anneke at 22:34

   Cees heeft gelijk wat drinken betreft , maar hij moet nu ophouden hij krijgt toch geen hulp van de anderen.
   Die kunnen ook lekker drinken.
   Maar er is wel verschil tussen drank en gezond eten.
   Kan Rob geen kratje pils zelf kopen ( van zijn zakgeld), zoals Cees zijn repen zelf moet kopen.

 3. Koos at 15:24

  Cees heeft helemaal gelijk m.b.t. overmatig alcoholgebruik in Utopia, maar het heeft geen zin om daar nog woorden aan vuil te maken, omdat er een machtspositie heerst. Victoria, Rob en Benjamin (2 hiervan zijn grootverbruikers in het nuttigen van alcohol) hebben zo’n enorme overwicht op de groep. Niet bepaald gezond te noemen.
  Je zult zien dat Cees met de stemmingen hierop wordt afgerekend door de machthebbers. Ook bij de kijkers zit een flinke groep Cees haters en zij zullen hetzelfde doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *