Mark vliegt met een vliegtuigje over het Utopia terrein

Mark vliegt met een vliegtuigje over het Utopia terrein

En toen was daar ineens een klein vliegtuigje, dit keer geen vliegtuig die een boodschap mee sleept. Nee Mark zit erin! Luid gejuich klinkt over het Utopia terrein en onze interesse is dan ook snel gewekt. Het vliegtuigje vliegt meerdere malen over het terrein en al snel wordt duidelijk dat oud bewoner Mark erin zit. Speciaal voor Gina is het hij meerdere malen overgevlogen en laat weten dat hij veel van haar houdt. Ook Gina schreeuwt terug dat ze van hem houdt. Bij de tweede ronde over het terrein strooit hij rozen naar beneden. Maar ook blaadjes dwarrelen naar beneden. Ik kan mij geen betere man wensen zegt Gina enthousiast. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Liefde is, maar dit is puur! Ook andere bewoners vinden de actie echt gaaf. Ze juichen hem dan ook luidt toe. Gina raapt ondertussen met wat andere bewoners alle rozen bij elkaar. Deze zullen uiteraard een mooi plekje krijgen. Cees heeft ondertussen alles vastgelegd met zijn camera. En Gina haar dag kan niet meer stuk! Voordat ze naar binnen gaat roept ze schatje ik hou van je! Hieronder kun je de gebeurtenis nog eens terug kijken.  Leuke actie van oud bewoner Mark toch?

Rozen van Mark

De rozen van Mark worden verzameld

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:41

    Ik gun het haar , maar als er iets binnen komt wat niet mag moesten de andere het in leveren.
    Zoals toen eens met iemand die moest ook wat die kreeg inleveren of is er onderscheid

  2. Rina at 22:33

    Wat leuk voor Gina, Mark kan trots op haar zijn gedraagt zich netjes is zo gegroeid zij verdiend veel respect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *