Vrijwilligers Anne en Petra geven relatieadvies

Vrijwilligers Anne en Petra geven relatieadvies

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Vrijwilligers Anne en Petra waren toen ook in Utopia en gaven Romy en Cemal relatieadvies. Want sinds kort blijken de twee weer bij elkaar te zijn.

Anne en Cemal lopen buiten te praten. Eerst ging het over de brief die Cemal van zijn vader heeft ontvangen. Vrijwilliger Anne laat weten blij te zijn voor hem. Ik zie je glunderen voegt ze eraan toe. Maar daarnaast vraagt ze ook gelijk weer iets over Romy want dat heeft er ook mee te maken. Cemal knikt bevestigend en lacht. Ja reageert Anne als jullie van elkaar houden dan moet je het toch doen reageert. Cemal geeft ook aan dat ze echt van elkaar houden. Ik vind het een super lief kind antwoordt Anne. Echt een schat van meid. Ze lacht altijd en doet altijd gezellig als ik haar zie. “Weten jullie nu wel zeker dat jullie bij elkaar blijven vraagt ze door. Als ze problemen heeft, dan moet ze dat met mij bespreken en niet met de hele groep antwoordt Cemal. Daar was ik vorige keer best boos om. Anne vindt op haar beurt dat ze gewoon elkaar moeten opzoeken als er problemen zijn en dat ze niet alles met de groep moeten delen.

Vrijwilliger Petra sprak ook nog even met Romy over de relatie met Cemal. Romy laat weten het fijn te vinden om een maatje te hebben. Cemal is gewoon mijn maatje hier. Petra reageert dat ze het logisch vind en dat het ook gewoon goed is. Het gaat er om wat jullie ervan vinden en niet de rest. Zolang het maar geen ‘duwen en trekken’ relatie wordt want daar hebben jullie beide niks aan voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *