Romy speelt met Cemal?

Romy speelt met Cemal?

De liefdesbreuk tussen Romy en Cemal lijkt een veelbesproken onderwerp in huize Utopia. Zo hadden Rowena en Ruud het over de twee. Ze bespraken dit buiten.

Het is een hele lieve jongen. Ontzettend. Ontzettend lief begint Rowena over Cemal. Ruud knikt en Rowena vertelt haar verhaal verder. Toen jij binnen kwam brak mijn hart geeft ze toe. Ruud kijkt verbaasd, wat dan vraagt hij.  Dat weet je heus wel antwoordt Rowena, doelend op Romy’s voorkeur voor Ruud. Ik heb het ook al tegen hem gezegd dat zij met zijn gevoelens speelt, en dat hij naïef is. Dat hij bij haar weg moet blijven regeert Ruud. Tsja zegt Rowena en Ruud vertelt dat hij Cemal een mooie gozer vind. Ook vindt Ruud het belangrijk dat hij zich goed voelt. Rob is net komen aanwandelen en heeft alleen het laatste deel opgepikt. Over wie gaat dit, Ivan? vraagt hij nieuwsgierig. Nee over Cemal. Het is zo’n lieve jongen, maar Romy speelt met hem antwoordt Ruud. Rob is het daar niet zo mee eens. Ik denk dat ze gewoon niet weet hoe je met de behoefte van een ander om moet gaan voegt hij eraan toe. En Ruud is het op zijn beurt dan niet eens met Rob, ik ken haar op een andere manier. Het is wel kut man hij heeft bij haar geslapen. Dan krijg je zo’n half half relatie. Dat wil je ook niet. En weet je wat het is, als ik achter haar aan ga, dan kiest ze voor mij gaat hij verder. Rowena vult hem aan, dat  klopt, Cemal fungeert als back-up. Rob bekijkt het dan weer van de andere kant, Romy heeft gezegd dat ze moeite heeft met alleen zijn. Maar daar hoeft Cemal niet de dupe van te zijn aldus Ruud.

Eerder waarschuwde Ruud Cemal al over Romy. Volgens Ruud speelt ze met het gevoel van hem. Cemal antwoordde dat ook al een beetje te merken. Ruud gaf hem toen een simpel voorbeeld, als ik haar vol op haar bek zou pakken is ze van mij. Zo kan je het ook zien reageerde Cemal toen. Je moet bij haar uit de buurt blijven. Je verdient veel beter benadrukt Ruud resoluut. Maar ze moet het leerproces aangaan. Daar heeft ze hulp bij nodig aldus Cemal. Vindt je spelen met iemands gevoelens een leerproces? reageert Ruud. Volgens Cemal is Romy gewoon nog aan het landen, het is dat geeft haar het recht niet om zo met je om te gaan. Ik heb het gevoel alsof jij het niet door hebt voegt hij eraan toe. Nou ja antwoordt Cemal, misschien niet… Of een beetje. Het is gewoon lastig. Kijk het is heel simpel gaat Ruud verder, ik ga het nog een keer zeggen. Als ik nu achter haar aan ga dan is ze van mij. Cemal vindt dit alsnog een kwestie van perspectief, zo kan je het ook zien. Nee! zegt Ruud met enige ergenis. Zo kan je het niet zien! Zo is het gewoon. Echter blijft Cemal Romy verdedigen, volgens hem heeft ze verlatingsangst, en daar kan ze hulp bij gebruiken. Luister je bent een goeie jongen zegt Ruud aan het einde van het gesprek, je bent alleen wel heel erg naïef.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. hannie at 06:58

    Het is idd zo ruud als jij haar pakt is ze ingepakt haha
    Het is triest als je zo met gevoelens omgaat ,sls het nu andersom was geweest hoe had ze dan gereageerd?
    Romy crow up!!!

  2. lena at 19:19

    Je hebt helemaal gelijk Ruud. Het is gewoon de realiteit. Ruud moet haar pakken en vervolgens dumpen, dan weet ze hoe het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *