Cemal: Romy moet voor mij vechten

Cemal: Romy moet voor mij vechten

Het vervolg, eerder waarschuwde Ruud Cemal al voor Romy. Ze zou namelijk met hem spelen en dat is niet de bedoeling. Hij adviseerde zelfs er niet meer op in te gaan. Wat later besloot Rowena het gesprek met Cemal aan te gaan.

De twee zitten op de bank te kletsen, Rowena begint over Romy. Ze vraagt of hij denkt dat Romy Ruud leuk vindt. In ieder geval vindt Ruud haar niet leuk reageert Cemal. Maar als hij haar zou zoenen dan laat ze het nog toe ook. Rowena antwoordt dat zze daar ook een beetje bang voor is. Volgens Cemal zal Ruud dat niet doen, hij weet het zeker. Nee antwoordt Rowena maar die gedachte zegt wel iets voegt ze eraan toe. Cemal concludeert dat het dus geen echte liefde was. Ik geef haar nu wat ruimte dus ik slaap een paar nachten in de groene kamer vervolgd hij. Rowena vindt dat een heel goed idee. Als ze nog iets zou willen, dan moet ze er keihard voor vechten aldus Cemal. Rowena vraagt hoe Romy het dan eventueel goed zou kunnen maken, maar Cemal weet het niet en heeft er ook eigelijk geen hoop meer in zo geeft hij toe. Rowena denkt dat het misschien verstandig is om het maar even te laten rusten… Maar zal hij dat ook doen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:21

    Cemal ga niet meer terug naar die Romy,je kan beter krijgen misschien later binnen utopia maar zeker buiten utopia.
    Je ben veel te goed voor haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *