Er staat nog een drank rekening van 5000 euro open…

Er staat nog een drank rekening van 5000 euro open…

Jessie is bezig met de boekhouding, Cees werkt er nog deels aan en Jessie ondersteunt hem dus steeds meer. Gisteren ging hij dan ook bezig met de boekhouding en deed een schokkende ontdekking. Er staat namelijk nog een flink bedrag open…

Jessie besluit even te bellen naar een drank leverancier. Jessie legt uit dat hij de boekhouding doet waar ook de betalingen onder vallen. Dus jij wordt mijn vriend antwoordt de man aan de andere kant van de lijn. Ja gaat Jessie verder, ik zit er nu even kort op en zou dus graag een overzicht willen van wat er nog open staan qua facturen. Ik wil het namelijk bijwerken en zorgen dat het betaald wordt. Dus als jij een mailtje wilt doen dan ga ik ermee aan de slag. Ga ik doen antwoordt de man, er staat ongeveer een kleine 5000 euro open. Oke zegt Jessie met een verbaasd gezicht, en hoeveel staat daarvan open? De man denkt een duizend of vier. Oke gaat Jessie verder, daar was ik dus al bang voor. De man vertelt dat Utopia bekend staat als goede betalers. Meestal belde ik na een tijdje en werd alles netjes betaald voegt hij eraan toe. Het gaat wel eens buiten de termijn van veertien dagen. Maar één belletje met overzicht en het bedrag wordt overgemaakt. Ik heb dus geen zorgen met Utopia moet ik eerlijk zeggen vervolgd hij. Perfect antwoordt Jessie, als er iets met betalingen is kun je dus naar mij vragen. Fijn dat ik weet dat er weer iemand bezig is antwoordt de man aan de andere kant van de lijn. De man beloofd een overzicht te sturen en Jessie beloofd een deel te gaan betalen. Daarna wordt het gesprek beindigd en met een zucht zegt Jessie tegen Victoria dat er 5000 euro openstaat. Maar hij heeft een factuurtermijn van veertien dagen dus dat is wel erg kort natuurlijk. Mompelend zegt Jessie dat ze misschien maar contant moeten betalen of storten. Dan zijn we ervan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. tintje at 14:10

    Wat een bedrag, hier konden een paar gezinnen een paar weken mee uitzingen en zij zuipen maar er op los en snap ook niet dat er niet goed na gekeken wordt, dat de rekeningen blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *